Tessie-san

14 veckor – stora tjejen!

Idag är det ju tisdag och det betyder att Kelly blir en vecka äldre. Kommer ni ihåg att jag avskydde tisdagar förut? Tyckte att det var en så långrandig dag som alltid var jobbig och som aldrig ville ta slut. Men det ändrades ganska snabbt när det blev just på tisdagar vi gick in i en ny vecka med Kelly i magen. Då blev ju helt plötsligt tisdagar hela veckans höjdpunkt. Sen kom hon på en tisdag också, precis där efter 12 på natten – natten till tisdag <3

Idag fick den här stora tjejen på 14 (!!) veckor inviga sin söta muströja. Ser ni att den har små öron vid axlarna? Älskar sådana söta små detaljer på barnkläder. Små volanger, rysch-pysch och gulliga märken på knäna eller rumpan – så himla gulligt och jag har väldigt svårt att hålla händerna i styr när jag hittar sånt i affärerna. Även hårband är något jag tycker är väldigt kul att köpa. Hon har flera stycken nu i olika färger, men man kan aldrig få för många., de går ju att matcha med så mycket!

 

 

IMG_3324

 

 

 

Även om vi har kommit in ganska bra i vardagen nu, så kommer det fortfarande över mig hur otroligt lycklig hon gör mig. Hon är världens finaste lilla tjej och mitt hjärta svämmar över av kärlek till henne. Det är en så obeskrivligt mäktig känsla att få vara hennes mamma. Tänk att hon valde just mig! Hon har verkligen gjort vårt liv komplett och vi är så otroligt tacksamma över att vi får ha henne hos oss!

Hon äger verkligen mitt hjärta, helt och hållet.

 
IMG_3359IMG_3355

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats