Tessie-san

Mycket bilder blir det!

Hej alla glada, hur mår ni idag? Här har vi haft en lugn och skön dag. Under förmiddagen fick jag inte mycket gjort, för jag hade en liten älskling som vägrade lämna min famn, men då passade jag på att flytta över samtliga bilder från förra datorn till min nya – något man faktiskt kan göra med en hand. Började överflyttningen igårkväll och gjorde klart resten nu idag. Det blev över 30 stycken mappar med runt 500-1900 stycken bilder i varje. Kul att ha så mycket bilder och minnen kvar från alla år!
Jag hade varit duktig på att sortera dem i vår, sommar, höst och vinter under respektive år från 2012 fram till idag. Åren innan dess låg blandade och osorterade på lite olika mappar, så de sammanförde jag till en och samma mapp som jag får sortera sen när jag får tid över.

JP kom hem vid lunchtid och efter att vi hade ätit så gick vi ut på vår dagliga tur och promenerade ner till vattnet och runt i området. Härligt att få lite sol på nosen, även om det var ganska friskt ute.
Kelly brukar ju inte riktigt gilla den där delen med att få på sig tjocktröjan/hoodien och sedan läggas ner i vagnen. Hon brukar alltid protestera ganska högljutt (ännu ett härligt drag hon ärvt av sin mor <3), men det brukar inte dröja särskilt lång tid innan hon blir nöjd igen och oftast somnar hon inom några minuter. Idag var hon vaken hela vägen och låg däri och jollrade för sig själv. Vi var ute i runt 45 minuter och gick sedan hem och in i värmen igen.


Här i hennes riktiga säng (som hon fortfarande aldrig har sovit i) brukar hon få ligga medans jag ordnar med tvätt, går på toaletten eller något annat skoj på övervåningen. Där ligger hon och tittar på sina kompisar som dansar för henne (musikmobilen som snurrar runt med en glad melodi).

Tänk att hon redan är 2 månader gammal, vår lilla älskling! Hon växer så fort och utvecklas varje dag, och vi kunde inte vara mer stolta över henne! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats