Tessie-san

Kellys faster, VR-glasögon och promenad

Idag efter lunch kom JPs syster Anna-mi och hennes blivande man Erik över på fika. Det var ju ett tag sedan Anna-mi såg Kelly och hon har ju hunnit växa ganska mycket sedan dess. Vi hade bakat raw food-chokladbollar som vi bjöd på. Oj, vilken succé! Vi alla tyckte de var supergoda, jag skulle bara vilja ha dem i något mer fastare konsistens för att de skulle vara perfektion – man kanske ska mixa nötterna (som man gör mjölet av) i lite grövre bitar för mer tuggmotstånd. Kul iallafall att ha hittat ett mycket nyttigare recept på något som är så syndigt gott!

Förutom att fika så provade dem på JPs nya VR-glasögon. Inte jag då, för jag hade fullt upp med Kelly i knät, men alla andra testade. De fick uppleva en roller coaster ride med dem och blev nog förvånade över hur verkligt det kändes. Tänk – framtidens leksaker alltså!

 

När det var dags för dem att gå bestämde vi oss för att också lämna hemmet och ta en promenad ner till vattnet eftersom det var så fint väder. Så vi klädde på Kelly, men hoppade den förbaskade hoodien som hon hatar eftersom det ändå var närmare 6-7 plusgrader ute. Det räckte med mössa, vantar, åkpåse och filt.

När vi kom ner till vattnet var det full aktivitet med skridskoåkning och pimpelfiske. Vi gick aldrig ner helt pga fortfarande isbana i backen, men kunde ändå njuta av den vackra utsikten. Sedan svängde vi av till höger istället för vänster och hamnade i ett nytt villaområde som vi aldrig sett tidigare. Härligt att lära känna sitt närområde lite bättre! Var ute i en timme totalt och kom sedan tillbaka hem och så gjorde jag iordning lite knäckemackor med keso och avokado till mellanmål åt oss.

 

Det var skönt att få vara ute lite i friska luften, jag gillar verkligen att det har börjat bli en mysig tur varje dag för oss. Så länge vädret är med oss så kommer vi fortsätta med det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats