Tessie-san

Flera dagens

Tänkte att vi avrundar denna fredag med en Dagens-lista. Sånt är ju alltid roligt? Jag tycker iallafall att det är kul att läsa andras listor, så jag hoppas ni tycker det är kul att läsa mina. Här kör vi en dagens:

 

Dagens bästa-

Att JP kom hem med fredagsbuketten bara sådär. Tjusiga tulpaner fick jag! <3 Bytte genast ut förra veckans bukett som börjat slokna.

 

Dagens sämsta-

Obama out – Trump in… Behöver inte säga mer än så tror jag.

Dagens roligaste-

När JP har Kelly i famnen och försöker få henne att sova och vyssjar henne och säger ”det är okej gumman” och jag genast börjar vagga med överkroppen för att ”hjälp till” utan att tänka på det. Sen tittar vi på varandra och börjar skratta.

Dagens förvirring-

Hur svårt kan det vara att lägga ner rätt post i rätt brevlåda? Vi får ofta någon annans post i vår brevlåda, även om vi är en av få brevlådor i vårt radhusområde som faktiskt har båda våra namn ditsatta. Det står även ”Ingen reklam eller gratistidningar tack!” men det verkar också vara lite otydligt, för det får vi mer än ofta. Idag fick vi både en gratistidning och post till någon Schneider…

Dagens jobbigaste-

När Kelly och jag var ute på promenad tidigare idag och jag fick för mig att ta en genväg mellan husen (på allmänningen) och det visade sig vara en lite bökigare terräng än jag först trott och fastnade med vagnen i en miniuppförsbacke. Kom varken upp eller ner. Snön är ju sådär hård nu och tidigare fotsteg hade stelnat och gjort marken gropig och svår att röra sig över, sen var det glashalt också. Stod där och kämpade en ganska lång stund och hann bli ganska svettig pga jobbig situation, men tillslut kom vi loss och kom upp på gångvägen igen. Hoppas ingen fnissande granne såg oss!

Behöver inhandlas-

En ny brevlåda! Vi har just nu en stor svart brevlåda som rymmer massor med brev, men själva öppningen är lika liten som man har när brevlådan är en lucka genom dörren – liten springa alltså. Detta har jag stört mig på sedan vi flyttade in. Nu när vi äntligen bor i hus, så vill vi ju nyttja att vi kan få lite större paket utdelade till vår brevlåda istället för att ständigt behöva gå till servicestället och hämta ut med en avi. Går postpaketet ner i brevlådan så kommer brevbäraren dela ut det. Så det är något vi ska kika på när vi får tid – en ny brevlåda!

Dagens längtan-

Längtat efter den här helgen. Både Kelly och jag saknar pappa JP om dagarna och är så glada när helgen kommer och vi får hela dagarna tillsammans med varandra.

Dagens låt-

Åh, idag har vi kört godbitar som ”hejsan hoppsan fallerallera, när Kelly kommer ska varenda unge vara glad” och ”Gosan Snosan, min bästa tjej, min bästa tjej, min bästa tjej, Gosan Snosan, min bästa tjej, sötast i hela staaaden”.

Jag är inte bara mamma, jag är låtskrivare också.

Dagens sötaste-

Utan någon som helst tvekan så är dagens (och resten av tidens) sötaste Kelly. Vi hade en liten fotosession i soffan tidigare idag och då poserade hon såhär sött för mig <3


Dagens tanke-

Är så tacksam över att få vara med Kelly varenda minut av dagen, så som jag är nu. Vill aldrig vara utan henne och bara tanken på att hon en dag ska börja på dagis gör ont i min mage. Älskade lillsnosa!

Jag borde:

Ha bakat raw food-chokladbollarna som vi tänkt bjuda morgondagens gäster på redan idag, men så var det plötsligt dags för nedvarvning och läggdags för Kelly så det hanns inte med. Får göra det imorgon bitti istället.

 

 

Får se hur länge till vi orkar slötitta på fredagsfilmen på tv, innan vi går och lägger oss. Vill hinna med både bakningen av chokladbollarna och en promenad med vagnen innan Kellys faster och hennes blivande man kommer på besök imorgon. Hoppas ni har en fin fredagskväll och jag önskar er en trevlig helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats