Tessie-san

Vår nya kompis Kissen

Innan våra gäster kom igår, när jag fortfarande var själv hemma, så fick jag besök av Kissen (han eller hon fick det namnet av mig). Tror det är vår ena grannes katt, den saknar halsband dock så vi vet inte säkert. Ser inte ut att vara jättegammal, något år kanske. Supersöt är den iallafall! 
 
Såg Kissen på räcket först när jag satt i solstolen och lyssnade på podcasts. Jag hälsade sådär som man alltid gör när man ser en söt katt och efter det var det kört. Det blev som ett ”godkännande” för den till att våga sig över på vår tomt. Den gjorde mig sällskap och sprang runt på gräsmattan och jagade humlor. Så söt! 
 
Det blev ganska varmt därute efter ett tag, så jag gick in en stund och la mig på soffan. Efter en stund känner jag mig iaktagen och tittar över soffkanten, då står Kissen där. Med en till katt, som jag tror tillhör vår andra granne. ”Nämen oj, Hej! Men här inne kan ni inte vara” sa jag och följde dem båda ut. Efter det hann Kissen smita in hem till oss två gånger till. Ena gången hann jag precis få tag i henne/honom innan det bar av upp på övervåningen och den andra gången hann den rymma ner på nedervåningen och in i gästrummet. Då var det JP som sprang efter, hehe. Nu på förmiddagen när vi skulle iväg på lite ärenden satt Kissen på balkongen och hoppade ner på taket till boden på framsidan och tittade ner på oss. Gulleplutten!
 
 
För oss gör det inte så jättemycket att Kissen kommer och hälsar på oss, det är bara trevligt. Men vill ändå att ägarna ska veta om det, så inte de blir arga på oss. Vi ger naturligtvis ingen mat eller så, den kommer hit ändå. Måste undersöka vart Kissen egentligen bor.
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats