Det här använde jag mig av den här gången:
Vit blockchoklad
Philapelphia
Karamellfärgad kockos (som jag gjort vid ett tidigare tillfälle)
Grillpinnar
Sen rev jag ner sockerkakan i en bunke.
Smulade ner det ytterligare och tillsatte sedan en klick Philapelphia (ta inte i för mycket på en gång, utan lite i taget så du har koll på att det inte blir för löst), jobba sedan ihop smeten till bollar eller ägg i det här fallet.
Ställ sedan in dem i kylen, i minst (!!) 1 timme. Var inte för ivrig nu, de behöver få ligga där inne och stelna lite för att det ska hålla formen och vara lätta att jobba med när man sen häller på chokladen.
Under tiden kan du dela på grillpinnarna mitt itu. De blir alldeles för långa om man har dem som de är från början. Jag brukar börja med ett jack i mitten med en kniv och sedan knäcker jag dem lätt. Om det blir lite träflisor som sticker ut så klipper jag bara bort dem.
Smälte blockchokladen och dränkte sedan mina små ägg med den och toppade med färgad kockos. De blev supersöta, eller vad tycker ni? <3