Tessie-san

Shopping och isbitar

Besiktningsmannen kom straxt efter att jag postade förra inlägget (tji fick jag) och det hela gick på mindre än en halvtimme, så vi fick plötsligt hela dagen ledig. Hoppade därför in i bilen och åkte iväg till Länna för att kolla lite mer på mellandagsrean. Vi har ju haft lite lösa planer på att köpa hem ett Playstation 4, men har avvaktat eftersom det inte varit någon prio direkt, men nu när vi köpte projektorn och hela baletten så rekommenderade min kusin oss att passa på att köpa PS4 nu, så kunde man köra filmer och spel via den. Annars var vi tvungna att köpa någon annan apparat (fråga mig inte, jag förstår ingenting om det här) och då var det lika bra att slå till på PS4 tyckte han. 
 
Sen var vi förbi Party-Land (världens roligaste butik) och hittade massa fint till nyår. Vi ska ju hålla i årets nyårsmiddag och jag är så himla exalterad! Utan att avslöja för mycket (ifall några av gästerna skulle få för sig att läsa bloggen) så kommer temat gå i guld, silver och lite stänk av lila och rosa. Längtar ihjäl mig!
 
Förutom att köpa partyartiklar och kolla på Playstation 4-konsoler, var vi tvungna att köpa hem en snöskyffel. Snön kom ju som en chock och därmed blev vi varse om att man visst behöver skotta sin uteplats för att kunna ta sig fram till brevlådan. Så när vi kom hem och lastade av alla påsar från dagens shopping plus matkassar så tog jag tag i vår uteplats. Eller iallafall gången in. Hade inga vantar med mig, men tänkte att det skulle gå fort. Det gjorde det visserligen, men det är ändå minus trehundrafyrtio grader mer än jag skulle önska så mina händer blev ändå snabbt till isbitar…
 
 
 
Det första jag gjorde när vi kom hem var att göra en stor kopp varm choklad till mig själv. Smakade precis lika gott som jag minns det från när jag var barn. Det var ju det bästa man visste efter en heldag i snön.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats