Tessie-san

Livet på landet

Heej kompisar, Im baaack! Kom egentligen hem redan igår, men då hade jag ingen ork till något annat än att ligga i vår stora säng. Kollade på matchen mellan Tyskland – Ghana och somnade tidigt. Men nu är jag tillbaka och redo att plöja igenom hela midsommarveckan med er. Är ni redo? Vi kör!
 
Vi åkte alltså till Nicklas landställe i Norrtälje. Det var jag, JP, Nicklas och Mats till en början. På onsdagen kom Sofie och Nicklas kusin Andreas och på torsdagen kom resten av gänget – på midsommarafton var vi sexton stycken. Men midsommarinlägget tar vi sen (ganska många bilder).
 
 
Vi började veckan med att åka och handla lite mat för de kommande dagarna och eftersom vi alla är hamburgerälskare så blev det ganska mycket sånt i veckan. Var och varannan dag faktiskt – antingen till lunch eller middag. Ibland både och…
 
 
 
Vi fiskade ett par gånger också. Alla fick napp… utom Nicklas.

 
 
Eftersom vädret inte alls var med på noterna så spenderade vi en hel del tid framför brasan med ett glas vin i handen och med olika sällskapsspel. Det var supermysigt och jag och Nicklas började bara bråka en gång på hela veckan #vinnarskallar.
 
 
 
 
En annan dag (dagarna flyter som sagt ihop efter ett tag) så åt vi pulled pork-hamburgare med egengjord coleslaw och barbequesås – mumsfilibaba!

Dagen då Sofie kom ut så kom även solen fram en liten stund. Inte så värst länge, men vi hann sätta oss ute på terrassen och njuta iallafall. Brände mig tillochmed litegrand på näsan. På kvällen grillade vi…. hamburgare.

 
Så fiskade vi ännu mer. Jag hade en jävla fiskelycka och fick sammanlagt upp 7 fiskar. På riktigt, sju! Samtliga var små pluttar som sagt, så de fick dyka tillbaka ner i vattnet – efter tagna Selfies givetvis.

Dagen innan midsommar kom solen faktiskt fram och hälsade på igen och grabbarna passade på att bygga upp partytältet som skulle skydda oss från eventuellt regn på midsommarafton. Sofie och jag satte och i solstolarna och hejade på. Med vitt och rosé i handen.

 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats