Dag 5. Att baka en tand
Sockerkaka
Philadelphia
Vit blockchoklad
Grillpinnar
Jag började med att mosa sockerkakan och sedan mixa den så det bara är smulor kvar. Sedan blandade jag i lite Philadelphia i taget och jobbade ihop det till en formbar deg. Sedan formade jag degen till tänder (underkäksmolarer i det här fallet) och la dem på ett fat med bakplåtspapper och in i kylen i minst en timme.
Doppade ena änden av grillpinnen i den smälta chokladen och satte på tanden. Hällde sedan över den smälta chokladen över tanden och hjälpte till med en tesked för att få till mellanrummet mellan rötterna samt försökte få till strukturen på tuggytan och voila – en bakad tand!
![](https://cdn3.cdnme.se/3978968/6-3/2014-06-15-1931_539dd865e087c3746233c970.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/3978968/6-3/2014-06-15-1931_539dd883e087c370e3b6e0ea.jpg)