Tessie-san

Snaps, Grekiskt och Mosebacke

Mötte upp mina stjärnor utanför Snaps och hittade ett bord direkt. Helt otroligt egentligen, för det var knökfullt annars. Skålade lite i vitt vin och rosé och hurrade för bra saker som hänt i våra liv den senaste tiden (ska berätta mer snart). Alltid kul när vi får till dejter tillsammans, det är inte alltid det lättaste att timea in alla tre, men nu fick vi till det!
 
 
 
De ger mig alltid så mycket ny energi. Riktiga energiboostare <3
 

Linnea är så rolig. Hon tycker att det är så pinsamt att ta selfies ute bland folk (jag kunde inte bry mig mindre om någon tittar) och tycker att det räcker med att ta en, inte fler. Och när jag säger ”näää, en till” så svarar hon alltid ”men nä, inga fler” samtidigt som hon fixar till håret och börjar smila mot kameran. Hehe.

 

Efter två glas på Snaps blev vi hungriga och bestämde oss för att gå ett par hundra meter till en Grekisk restaurang och beställde in lite mat. Det var sådär faktiskt. För det första fick jag inte min mat samtidigt som de andra, servitrisen hade missuppfattat när vi beställde och trodde att jag skulle dela med Linnea då hon beställde flera förrätter. När jag undrade vart min mat var så såg den stackars servitrisen väldigt stressad ut och sprang genast ut i köket för att säga till kocken… När den väl kom ut så var det ganska smaklöst och bränt – och snålt med tzatziki. Men jag hade inte ätit sedan 12 på dagen, så jag orkade inte bråka.

Moa-lees bror och flickvän anslöt sig också. Och vi tvingade honom ta kort på oss efter att vi hade ätit.

Vi kände oss inte riktigt redo att gå hem än, så vi gick en sväng till Mosebacke också. Helt fantastisk utsikt över Stockholm och man får en mini-vinflaska istället för bara ett glas. Lite kul. Drack rosé med sugrör.

 

Sen började de prata om att gå och dansa, men då kände jag att det fick vara nog för min del. Var alldeles för trött + hade inga dansskor på mig. Gillar inte att dansa i oklackiga skor. Så vi kramades hejdå och jag åkte hem till min fining här hemma.

 
 
Nu ska vi straxt ut i sommarvärmen igen. Långpromenad står på schemat idag!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats