Tessie-san

Fynd från UnderBARA Barn

Jag tänkte att jag skulle visa er lite av det jag fick med mig från UnderBARA Barn-mässan igår. Tyckte som sagt att det var lite snålt med gratisprover och goodiebags åt oss ”vanliga” besökare, har hört att det varit betydligt mer sånt tidigare år. Jag är ju tyvärr varken någon topp- eller vipbloggare för tillfället, men det får vi väl hoppas på att det ändras till nästa år 😉
 
 
Men men, jag hittade iallafall en hel del fina saker till bra mässpriser ändå, så jag gick inte hem tomhänt.
 
 
 
 
 
 
 
Här är blöjhinken från Korbell som jag pratade om igår, den som kommer ut i butik i januari nästa år. Vi har en likadan fast i en större storlek redan, den står beredd intill skötbordet inne i Pickis rum. Den här mindre versionen (som ändå rymmer nio liter, så såå liten är den inte) hade vi tänkt ställa nere i badrummet på bottenvåningen där vi gjort iordning en liten skötbordshörna över tvättmaskinen. Köpte 3-pack refill med passande påsar också.

 
 
 
Hittade två söta dinglisar som man kan hänga över vagn eller babysitter. Tog en rosa och en blå, eftersom vi inte vet om Pickis är en pojke eller flicka än <3

 
 
 
Två stycken nappflaskor från NUK blev det också. Jag är ju en riktig noob när det gäller att bli förälder (inte så konstigt eftersom allt det här är nytt för mig), och jag tänkte först att nappflaska är väl något man kan vänta med tills barnet blivit lite äldre. Men jag antar att man använder dem redan från start för pumpad bröstmjölk och eventuell ersättning ifall amningen inte skulle komma igång/funka överhuvudtaget. 

Köpte iallafall två stycken i stor storlek till att börja med. 

 
 
 
Barnböcker är något jag verkligen vill att vi ska ha mycket av. Jag vill att det ska bli en naturlig del i leken och jag vill uppmuntra till läsning. De här två böckerna tyckte jag var så mysiga, så de fick följa med hem. Handdockor vars historia man får följa med på, Krille Krokodil och Kajsa Ko.

 
 
 
En liten goodiebag från Minstingen blev det iallafall (Caroline gav sin till mig – busigt). Den innehöll provkit på blöjor, våtservetter, bomullspads, minidinglis och bomullspinnar.

Vi gick runt och letade efter någon fin affisch som vi tänkt ha över skötbordet i taket inne i Pickis rum, men kunde inte hitta någon som vi direkt föll för. Caroline sa då att hennes man Christian säkert skulle kunna rita en åt oss. Han är en otroligt duktig konstnär och jag blev så himla glad av tanken på att få ha ett av hans verk hemma hos oss. Jag har önskat mig en bild med fantasidjur i olika färger och med mycket små detaljer att titta på. Det är egentligen inte alls hans grej att måla fantasidjur åt ett barn, men av det jag har sett honom göra tidigare så är jag säker på att det kommer bli jättebra!

Nu är det snart dags för middag härhemma. Kycklinggryta med ris och sallad står på menyn. 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats