Tessie-san

Midsommarafton 2013

Hej hörrni! Mår ni bra idag? Jag mår toppen – körde på riktigt varannan vatten igår, så jag klarade mig. Det var betydligt värre för andra.

Häromdagen fick jag ett sms från tele2 som snällt ville meddela att jag har använt upp all min surf för den här månaden. Eftersom det inte finns någon wifi här ute i skogen så är det klart att det gick så fort med det. Fyllde på med extra så det skulle räcka veckan ut. Det är därför jag har varit lite sparsam med inlägg här. Men jag vill ju självklart ge en liten mini-update från min fantastiska midsommarafton!

När siste man anlänt så var vi totalt 19 stycken. Samma gäng som förra året, med några nytillskott. Värdparet hade dukat upp till sillunch vid 14-tiden och innan dess hade jag varit ute och plockat blommor och gjort mig en krans som jag blev riktigt nöjd med.

Vi lekte även lekar som ”slänga stöveln” och ”charader” i sann midsommaranda. Mitt lag kom sist, men vi var ”alltid lika glad”! Sedan grillade vi massor med kött och åt tillsammans med egengjord potatissallad och grillade majskolvar.

Jag somnade någon gång när natten började bli morgon och känner att den här midsommaraftonen verkligen blev toppen! Såhär såg det ut:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats