Tessie-san

Pickis gillar också fredagar

Godmorgon kompisar, hur mår ni? Härligt med fredag va? Jag har dessutom sovmorgon idag, så jag tycker den här fredagen börjat riktigt bra. Ska snart iväg till jobbet och runda av den här veckan.
 
Hela morgonen har det varit full fart på Pickis, det måste vara fredagskänslan. För bara ett par veckor sedan kände jag endast rörelser nere i magen, under naveln. Men nu flyttas rörelserna högre och högre upp. Nu på morgonen har det varit full show både under och långt över naveln, så det känns som att lilla älsklingen flyttat på sig med huvudet mer nedåt nu. Samtidigt som det är rätt konstigt att faktiskt känna sin lilla människa inuti sin mage (när man tänker efter), så känns det ändå som det mest naturliga i världen och det kommer nog bli tomt att inte längre känna rörelserna när Pickis äntligen kommer till oss om 59 (!!) dagar.
 
Är återigen så otroligt tacksam för att jag får vara med om det här fantastiska, att få vara gravid.
 
 
 
Happ, fredag idag och jag har röstat på tacos till fredagsmiddag. JP var ”sådär” medgörlig, men vi får väl se vem som vinner 😉 Här har vi förresten dagens mage (v.31+3) tillsammans med dagens svullna fingrar – varsågoda!
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats