Tessie-san

Så fin att jag dör!

Vi har ju kollat på möbler och inredning till huset i flera månader nu och en del har vi ju redan beställt. Dock så har vi avvaktat med en del köp pga att företagen haft ”för snabb” leverans och vi har inte velat riskera att de skulle råkat bli klara innan vi flyttat in i huset. För här hemma i grottan får vi ju inte plats med extra möbler och vi har ännu inte fått nycklarna till nya huset, så då skulle det blivit lite knepigt.
 
Men igår var dagen då det var ”lagom” tid kvar till inflytt för att kunna beställa, så det gjorde vi. Fasen vad snabbt man kan bränna stora summor pengar fort när det gäller inredning. Igår beställde vi saker från tre företag. 

1 matbord med plats för 6-8 personer (beställde tilläggsskivor också, men de kunde dock dröja med leveransen)
8 vita stolar med grå sittdyna
2 vita byråer – en ska stå i hallen på första våningen och den andra ska stå i köket
2 mörkblå sittpuff-fotöljer (så himla mysiga, planen är att vi ska ha dem i biorummet sen)

Den andra beställningen var på en stor kristalliknande lampa som vi ska ha över matbordet. Har tittat på den så himla länge nu och jag är säker på att den kommer passa perfekt där!
 
 
 
Den tredje beställningen var på den här canvastavlan. Den är så fin att jag dör. Vid första anblick när jag hittade den för något år sedan så tyckte jag bara att det var fina färgstänk sådär. Och det hade kunnat räcka så. När jag sedan tittade närmare och insåg att det ju är en världskarta så vart jag helt såld. En sådan ska vi bara ha!

Beställde den i största möjliga storlek och jag tror vi ska ha den över soffan i vardagsrummet. Wiiiie, kan ni förstå att det är inflytt i övermorgon?! #2dagarkvaaaar!

 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats