Tessie-san

En helg i Norrtälje

Nu är vi hemma igen. Känns jätteskönt att få ligga i sin egna stora säng igen. Nu tänker jag inte lämna den på ett bra tag. Vi har ju varit hemma från Grekland i lite mer än en vecka, men har inte varit hemma-hemma mycket alls ändå, vi har farit och flugit överallt. Självklart är det mysigt att åka på minisemestrar och träffa många vänner, men nu tänker jag faktiskt njuta av att vara på hemmaplan!
 
Kör en liten uppdatering om vår helg då. Det var till Christians (Carolines man) landställe i Norrtälje det bar av till. Ett stort hus med stor tomt och sjöutsikt. Det var så otroligt fint, både JP och jag tappade hakan när vi kom fram. Ett riktigt drömställe.
 
 
Selfie i bilen precis innan vi kom fram. Med mina solbrillor jag köpte i Paris <3
 
 
 
 
Vi hann säga hej till resten av gänget och sedan öppnade vi en öl, respektive hällde upp ett glas rosé och intog lugnet i att få vara på landet en hel helg – med en helt okej utsikt.
 
 
 
 
Innan det var dags att sätta igång grillen så körde jag lite jumbo-badminton med Chriss.
 
 
Sen grillades det lite hamburgare. Kocken stod för köttet som var gott som tusan. Hade även mozzarellaost istället för ”vanlig” ost – mums!
 
 
 
Myggorna hade även dem hittat till skogarna i Norrtälje, men jag hade mest problem med de här fulfjärilarna. De var mycket snabba och otäcka när de plötsligt fladdrade upp i ansiktet på en. Inte kul.
 
 
 
 
Morgonen efter började vi med bad. Det var så varmt att vi inte kunde göra något annat. Meeen att få kunna bada lite innan en pangfrukost, det är väl ändå inte fy skam va?
 
 
Till lunch grillade vi korv, jag plockade lite blommor och så slogs vi alla om vem som skulle ligga i hängmattan. Såfort man lämnade den för att gå på toaletten eller vad man nu skulle göra så dröjde det inte länge förrän någon annan hade lagt sig där i. Den var ljuvlig!
 
 
Så var det dags för kubb. Andrea och jag spöade skiten ur grabbarna redan första omgången. Sen la jag mig i solstolen och kollade på. I lusthuset hittade vi ett litet och ett superstort getingbo, förhoppningsvis obebodda. Läskiga var dem iallafall.
 
 
Sen plötsligt hände det… Hängmattan blev ledig och jag sprang dit och la mig. Lyssnade på Fredagspodden och njöt.
 
 
 
 
 
 
På kvällen grillades det oxfilé som serverades med rödvinssås, bea, sallad och pompa. Olagligt gott! JP glömde att klä på sig uppenbarligen…
 
 
Imorse, efter ännu en pangfrukost på verandan så fick jag skjuta lite med luftgeväret. Prickade burken på första försöket och jag gjorde min karl mäkta imponerad.
 
 
 
När jag gick in på Facebook och såg uppdateringar och filmer om det kaosiga vädret i Stockholm satt jag och gungade i hängmattan. Vilka kontraster!
 
 
Snipp, snapp, snut, så var denna helg slut. Tackar allra ödmjukast till gänget och speciellt till Caroline och Christian för deras gästfrihet – vi kommer gärna tillbaka 🙂
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats