Tessie-san

Igår gick vi in i vecka 36

Onsdag idag och det betyder att vi gick in i en ny vecka igår tisdag, nämligen vecka 36 – här går det undan! Nu börjar jag verkligen känna mig gravid, om ni förstår vad jag menar. Andningen har blivit mer och mer ansträngd och det är ibland en riktig kamp att resa sig från sittande eller liggande. Jag sover relativt dåligt på nätterna – mestadels pga en miljon kissavbrott men även för att jag vaknar till varje gång jag ska vända mig från ena sidan till den andra eftersom det är ett projekt i sig, och jag är därmed väldigt trött om dagarna. Spelar ingen roll om jag lägger mig tidigt eller vilar mitt på dagen (som jag gör nu varje dag), det känns som att jag har svarta ringar under ögonen hur jag än gör. Men det här är ju en naturlig del i graviditeten och nu på sluttampen får det vara lite mer kämpigt – jag vet ju vad jag kämpar för och då är allt såklart värt det i slutändan.
 
Över 88% av graviditeten har gått och det är nu endast 33 dagar kvar till beräknad förlossning (även om jag fortfarande har en känsla av att jag inte kommer behöva vänta över tiden och jag faktiskt tror att Pickis kommer vilja komma ut någon/några dagar innan beräknat). Vi får helt enkelt bara vänta och se.
 
 
Har nu tre veckor kvar på jobbet och det känns jättekonstigt. Om tre veckor kommer jag vinka hejdå till mina kära kollegor och inte se dem på en himla lång tid. Ja, förutom påhälsningar på lunchen då och då 🙂 Blir dock alldeles pirrig i magen när jag tänker på den här kommande tiden då jag bara ska få vara nära och ro om den lilla minimänniskan som just nu bor inne i mig. Vad fantastiskt att vi får ha den möjligheten att få vara hemma så länge under sitt barns första tid i livet – jag ska verkligen ta vara på varenda ögonblick! 
 
 
 Såhär såg magen ut igår vecka 36 (35+0) <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats