Tessie-san

Vilken födelsedagshelg!

Åh, vilken riktig pang-födelsedagshelg vi har haft! Började som sagt redan i fredags där vi hade bokat bord på Oljebaren. Det var JP, jag, min bror och så Benke. Åt en fläskkarré med rabarberglace och andra gottigheter. Smakade mums, även om jag fick lite kasslerkänsla (?) 
 
Skålade hursomhelst för oss två födelsedagsbarn och vi fick jättefina presenter. Vi håller ju på att samla ihop till en stor service med porslin från Rörstrand och vi fick nu både tallrikar och muggar till vår samling. Snart har jag ett helt set med både tallrikar och kaffe- och temuggar till 12 personer. Jippie!
 
 
 
 
 
 
 

Innan vi sa hejdå tvingade jag alla att ta en groupie med mig. Mitt på Torsgatan, men det kan inte hjälpas 🙂

Så sprang vi hem snabbt och laddade om inför Fridas firande. Hon fyllde ju år där på fredagen så vi kom dit med solrosor (hennes favoritblomma) och paket. Hipp hipp hurra!!

Här har vi en födelsedagstjej och en i-förskott-födelsedagstjej.

 
 

Förutom ett helt bord uppdukat med både charkisar, laxsnittar och annat gott (som vi tyvärr inte orkade äta något av eftersom vi precis kom från vår middag) så bjöd hon på hemmagjord hallonglass. Riktigt imponerad, var så gott! 

 

Vi tackade för oss vid elvatiden och gick sedan hem hand i hand. 

 
 
 
 
Har förberett två inlägg till åt er, men de kommer upp lite senare under dagen. Ska iväg på loppis nu, så vi hörs om ett tag igen! Puss då!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats