Tessie-san

“Vill stanna på förskolan!”

Okej, nu har vi kommit fram till en helt nya era.

Kelly som alltid skinit upp som en sol när jag kommer och hämtar på förskolan – vill inte längre gå därifrån…
Att lämna på morgonen har ju den senaste tiden (sen Belle också börjat på samma avdelning) gått lite sisådär. Det är oftast lite ledsna miner när jag vinkar hejdå, men sen blir det alltid bra efter bara någon minut och att jag sen kommer och hämtar på eftermiddagen är dagens höjdpunkt.

Fram tills nu då.

“Heej mamma!! ♡Stor kram♡ Nej, Kelly stanna på förskolan!” sen springer hon iväg.

Va?!

Det är klart att det på ett sätt känns riktigt bra, jag vill ju verkligen att hon ska trivas på förskolan och att hon tycker att det är så kul där att hon tillochmed vill stanna, men det gör ju lite ont i hjärtat också… Jag gillade det mer när hon flög in i min famn och inte kunde vänta på att vi skulle klä på oss ytterkläderna och gå hem. Men jag får försöka tänka på det andra sättet istället.

Belle är iallafall lika glad att se mig som alltid. Hon blir sådär överväldigad som Kelly också blev när hon var så liten. Hon ser mig i dörröppningen, skriker till av glädje, sen är det som att det blir overload med glada känslor att hon istället blir ledsen, tills jag kommer fram och kan ta upp henne i min famn. Min gullegroda ♡

Idag hämtade jag dem tidigt som alltid på torsdagar och jag hade storslagna planer på att vi skulle gå i skogen och leta upp lite fina färgglada löv som vi skulle ta hem och måla av med vattenfärg. Men vi hade visst en lite för busig och trotsig tjej som istället för att gå med mig och lillasyster i vagnen, istället vände på klacken och sprang åt helt fel håll även om jag strängt sa åt henne att stanna – så det blev inget med den saken.

Jag var tvungen att lämna Belle i vagnen för att springa efter henne som sprang upp i skogen där vagnen inte kunde följa med. Det var mindre kul för min foglossning, det kändes som att jag skulle gå mitt itu – och då var det slut på det roliga. Hon fick istället hoppa upp i vagnen och så gick vi raka vägen hem istället.

 

 

När vi kom hem gick vi istället in i lekrummet under tiden jag ordnade med tvätten i badrummet.
Jag ogillar verkligen när tvättkorgen är full, så försöker köra en tvätt varje/varannan dag för att hålla det igång.

Kelly ville gärna att vi skulle släcka ner och tända “stickolampan” (discolampan) och så började hon DJ:a på sin keyboard tillsammans med Belle 😉

 

Sen lekte vi den roligaste leken just nu – hälla ut alla lådorna med leksaker över hela golvet…

 

När JP kom hem började vi med middagen, men båda tjejerna var helt plötsligt tokhungriga nu nu nu, så då fick de sätta sig i soffan med varsin korvbit i väntan på att det skulle bli klart.

 

Imorgon är det äntligen fredag och jag hämtar tjejerna supertidigt.
Då ska vi handla allt ät- och drickbart till babyshowern på lördag. Det ville Kelly gärna hjälpa till med sa hon.
Tänkte försöka pynta och göra iordning det mesta redan imorgon, så det blir så smidigt som möjligt sen på lördagen. Jag ogillar att stressa in i det sista, även om det brukar bli så ändå.

Hoppas ni har fin kväll, hörrni. Glöm inte att krama om den ni tycker om lite extra ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats