Tessie-san

Vilken dag!

Den 28:e november, vilken dag! Vi har hunnit med mycket den här tisdagen, bland annat tagit foton till det numera årliga julkortet som Kelly ska pryda. Vi hann med det förra året också, även om hon precis hade fötts vid den här tidpunkten. Kommer vara riktigt kul att ta fram alla årens julkort sen när hon blir större 😉

Hon är alltså 1 år och 1 vecka gammal idag och en av favoritlekarna här hemma just nu är “strumpleken”, som går till så att man (Kelly) drar av sin strumpa och slänger ner den för trappen… Väldigt roligt tycker hon. Tills vi inte orkar hämta upp strumporna längre, då försöker hon övergå till att slänga ner leksaker där också, men då säger vi stopp! Hon är dock en riktig busfröken och testar gärna vad hon får och inte får göra.

Hennes hår växer och växer och hennes tre toffsar blir bara längre och längre. Det börjar komma ikapp i nacken nu också och jag tror nog att hon kommer få ärva sin pappas vackra tjocka hår (vilken tuuur, hennes mammas hår är föga imponerande, så det tackar vi för!)

Hon har blivit helt tokig i Babblarna och det räcker med de första tre tonerna i vilken sång som helst med dem och hon börjar genast digga med sin lilla rumpa eller vifta med händerna. Så himla gulligt! De har blivit vår räddare i nöden vid många tillfällen. Exempelvis de gånger damen vill gå upp på tok för tidigt på morgonen – då sätter vi på Babblarna och vi får därmed en halvtimmes extra mys i sängen innan vi ska gå upp.
Eller i bilen när hon tröttnat på att sitta fast – då sätter vi på Babblarna och hon blir som förtrollad och resten av bilresan är räddad. Världens bästa Babblarna! ♡ Hon fick ju en Diddi (den rosa med flerfärgat hår) av bonusmorfar Benke i födelsedagspresent och den gillar hon massor!

Hon är som sagt ett riktigt busfrö och har börjat med en väldigt rolig manér där hon vänder huvudet på sne och tittar med en busig blick på en. Då vill hon att man gör likadant tillbaka och sen fnissar vi allihopa. Det kan hon hålla på med hur länge som helst och hjärtat smälter när hon om och om igen vänder upp blicken sådär busigt.

Jag kan fortfarande inte fatta att du är min – du är allt jag någonsin önskat och du gör mig så lycklig! ♡♡♡

 

LRG_DSC04499LRG_DSC04497

 

Vi har även hunnit med storhandling inför resten av veckan och helgen samt inför pepparkaksbaket vi ska ha nästa helg. Alltid skönt att fylla på kylskåpet och skafferierna med mat, de senaste dagarna har de varit fulla av tårtor och andra bakverk 😉

På eftermiddagen hade vi en tid till BVC och Kelly skulle få sin 1-årsspruta. Den var inte alls kul. Usch, så ledsen hon blev den här gången. Tog ett par minuter att få henne lugn igen och mitt mammahjärta gick sönder. Wow, hade jag kunnat ta hennes smärta hade jag gjort det direkt. Men nu dröjer det tills hon blir 1½ till nästa spruta så det är ju ändå skönt. Duktiga Gosan!

IMG_5219IMG_5221

 

Ikväll var det pappas tur att natta och jag tände upp lite ljus och satte mig i soffan med en skål med mina favoritgodisar: M Peanut under tiden. Nu sover hon gott däruppe och vi ska mysa till det med en film.

Åh, vad jag älskar min familj. Jag är så tacksam och tackar min lyckliga stjärna varje dag för dem! ♡

IMG_5320

 

Hoppas ni haft en härlig dag trots regn och blask. Godkväll på er! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats