Tessie-san

Vi fick sällskap på promenaden idag

Idag fick vi sällskap av Aphrodite på vår promenad. Vi gick den långa vägen idag och var ute i närmare 1 ½ timme. Sedan gick vi hem till oss och åt lite lunch. Så himla skönt att vara ute nu när det är så fantastiskt väder, lyckokänslorna bara bubblar i kroppen! Vi gick till det andra vattnet och spanade ut över stranden och klipporna, tänk att det inte är långt kvar tills man faktiskt kan bada därnere. Ska verkligen utnyttja denna sommaren med Kelly till max. Vi har ju två badstränder på gångavstånd från vårt hem så jag tänker mig bad varje dag – vilken dröm!

Hörde förresten att det skulle bli kallare redan imorgon och kanske t.o.m snöa? Fy bubblan! Hoppas det bara är en snabb tillfällig svacka, för jag har ställt in mig på 100% vår nu! Jag har inte riktigt plockat bort vinterjackorna än, men det är nog dags snart. Igår behövde man ju ingen jacka alls under dagen. Vi håller tummarna för att våren är här för att stanna och att det blir en smooth övergång till sommaren!

 

Alltid mysigt att träffa den här fluffiga donnan. Det blir aldrig tyst en sekund när vi ses, vi har alltid tusen olika samtalsämnen att beta av. Mycket nytt i båda våra liv just nu, klart det är mycket att prata om.

 

 

IMG_4115

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats