Tessie-san

Väskorna är packade

Poff – här kommer dagens 4:e inlägg! Hur bjussigt? ♡

Imorgon åker vi äntligen upp till Umeå för att träffa min kusin Rickard och hans familj. Rickard och jag står varandra väldigt nära, han är mer som en bror, så vi kallar våra barn för kusiner istället för sysslingar som de faktiskt är.

Vi längtar så himla mycket efter att få träffa kusin Noah och lillkusin Agnes. Eftersom pandemin har hållit oss på ett långt ofrivilligt avstånd i över 1½ år så har vi inte hunnit träffa Agnes än – och de har aldrig träffat Harley. Helt galet! Vi alla längtar massor!

Vi åker supertidigt imorgonbitti, så jag har packat packat packat hela dagen.

Såhär såg barnens klädhögar ut innan jag packade ner allt i deras väska.

 

Vi ska alltså vara borta en vecka, haha. Men jag räknar med två outfits var per dag + strandkläder + badkläder + lite varmare tröjor + pyjamaser.

För att ha bättre koll – och för att det ska bli lätt varje morgon så har jag redan gjort klart outfits och lagt dem tillsammans, så är det bara ta en hög för varje dag.

Släpade upp resväskan från förrådet och barnen skulle genast provsitta.

Halvvägs.

 

Klar.

 

Nu är allt inpackat i bilen redan. Alla resväskor (barnen fick min stora, sen delar JP och jag på vår lilla), dubbelvagnen, Harleys matstol, proppad strandväska och en påse med skor – allt är redan där.

Planen är att vi ska sticka så tidigt vi bara kan, så barnen förhoppningsvis kan somna om och sova de första timmarna i bilen så känns inte resan lika lång. Sju timmar i bil är såklart inte lajbans för tre barn, men vi hoppas det går bra ändå.

Puss så länge ♡ Hoppas ni har en fin sommar! Ta hand om er, kram kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tessiesan

   Mammatill4- men vad kul, gör det! 🙌🏼😍 Får faktiskt plats med mycket mer, och det blir inte skrynkligt heller 💕

 1. Carro

  Så smart att packa så. 😅 skönt och ha det klart och slippa leta fram vad man ska matcha med. 😍 7h bilresa? 🙏 Haha jag blir tokig av barnens gnäll och vi har nog åkt max 1h och 30 lr 2 bilresa. Ha en trevlig resa. 💗🥰

  1. tessiesan

   Carro- Ja, visst är det smidigt! ♡ Jo, vi bävar faktiskt lite inför så många timmar i bilen, men vi har gjort det tidigare när Kelly och Belle var mindre (då blev de båda åksjuka dock så det var mindre trevligt), så vi hoppas att det går bra den här gången. Kelly som är den som är mest åksjuk har äntligen fått vända sig framåt i sin bilbarnstol + att hon fått åksjukeband som fungerar bra.
   Tack så mycket ♡ kram fina du!

stats