Tessie-san

Ut på tur med min 4:a

Nu kör vi sista sommarlovsveckan innan det är dags för förskola och sen även första skoldagen för Kelly när hon börjar förskoleklass. JP är tillbaka på jobbet, så jag kör solo med barnen igen.

Det allra lättaste – och roligaste är om vi går iväg ut, så vi packade vagnen och gick iväg till vårt ”nya centrum”. Eller vi har egentligen kvar vårt gamla också, men vi har flyttat så vi kommer närmare centrumet en station bort, så vi testade att gå dit för att se hur långt det var.

Vi åt lunch på pizzerian, sen lekte vi i parken där. På vägen hem ville barnen att vi skulle åka buss, så då gjorde vi det ett par stationer hem.

 

Nu måste jag upp och väcka Harley från hans nap. Han sover inne i sitt egna rum för allra första gången ♡ ”Jag sova mitt rum. Blåa rummet” sa han när vi gick uppför trappan för att sova. Gulleplutten!

Väntar in lite saker jag beställt till barnrummen, sen ska ni få se allt ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats