Tessie-san

Unicorn – inbjudningskort

Nu är vi redan inne i november och det är inte långt kvar innan Kelly blir 1 år! Jag förstår inte vart det här året har tagit vägen, det har gått så otroligt snabbt. Samtidigt som jag minns vårt första möte som om det vore igår, så kommer jag inte ihåg hur det känns att inte ha henne i våra liv – hon är så självklar i vår familj ju! ♡

Hon blir iallafall 1 år den 22:a november och det vill vi givetvis fira tillsammans med vänner och familj. Eftersom hon är lite liten för att själv välja tema, så tog jag på mig den uppgiften 😉 Jag älskar ju temafester och att få sätta tänderna i något riktigt pyssligt, så jag har fixat och donat i ett par månader redan med hennes kalas som i år kommer gå i ett Unicorn-tema! ♡♡
Kelly kommer få ha den sockersötaste outfiten jag hittills knopat ihop och jag hoppas att hennes allra första kalas blir det roligaste hon varit med om!

För att gästerna ska få känna en härlig kalasstämning redan vid inbjudan valde jag att lägga ner lite extra energi på inbjudningskorten till barnen. Facebook-inbjudningar i all ära (där är det ju smidigast, så man kan nå alla gästerna samtidigt om det skulle bli någon ändring av något slag), men jag ville att barnen som blev inbjudna skulle få bli det med ett riktigt inbjudningskort i brevlådan.

Så jag klippte, klistrade och glittrade till ett par riktigt härliga enhörningar till inbjudningskort ♡

 

IMG_3426IMG_3427

IMG_3428

 

Har fått flera glada hälsningar från barnen och en del av dem blev så inspirerade att de ville göra egna enhörningar 😉 ♡ Så gulligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Nathalie- Hej, nej det har jag tyvärr inte. Klippte ut en första för hand, sen använde jag den som mall. Testa dig fram! 🥰 Du får gärna ta inspiration och försöka ögonmåtta från mina bilder, lycka till!

stats