Tessie-san

Två gånger på en vecka

Ännu en dag som bjöd på lite solstrålar och plusgrader, nu är väl ändå våren här! Snön smälter mer och mer och vägarna blir fulla av grus istället, som vi har längtat!

Idag på förmiddagen packade vi ihop oss i bilen och åkte iväg hem till Design-Jenny. Vi fick köpa deras babyskydd (samma som vi lånade till Kelly när hon var liten), men nu har de bestämt sig för att deras bebisfabrik är stängd och kommer därför inte behöva den något mer. Så det blev en win-win för oss båda.
Tanken är att Kelly ska sitta fram i sin bilbarnstol och så sitter jag bak med Mini-älsklingen. Jag har suttit bak med Kelly sedan hon kom, så nu när hon blir storasyster får hon en ny fin plats bredvid pappa i framsätet och så huserar lillebror/lillasyster och jag där bak, det blir toppen.

 

Kelly var vårfin i nya skorna och jackan som jag köpte på Baby Gap i London ♡

 

Hemma hos Jenny fick vi träffa lilla Nicole igen (eller inte så liten kanske, hon och Kelly väger lika mycket 😉 ) så lyxigt att ses två gånger på en vecka! Vi fick även träffa hennes storasyster Jennifer och katten Styx som Kelly tyckte var vääääldigt spännande.

Nicole låg och relaxade i sitt babygym och Kelly gick snällt fram och hälsade. Klappade fint på hennes mage och ben efter en stund. Fina tjej, du kommer bli en fantastisk storasyster i augusti ♡♡♡

 

Jennifer visade stolt upp flera av sina gosedjur och Kelly fick låna ett par stycken som hon gav stora kramar till. Hon har verkligen blivit mer intresserad av gosedjur överlag (vilken tur då, hon som har ca en miljon stycken hemma), hon kramar om dem, klappar på huvudet, “borstar håret” på dem – väldigt omhändertagande. Hon har även börjat somna med den vita lilla kaninen, med armen runt den – så har hon aldrig velat göra innan. Förut slängde hon iväg alla nallar vi försökte natta med.

 

Helt plötsligt fick JP en bebis i famnen ♡ Nicole satt där hur lugn och nöjd som helst, en sådan sötnos!

 

Efter någon timme tackade vi för oss och åkte iväg till Farsta C där vi åt lite lunch och gick till Panduro för att köpa hem lite olika tyger. Jag har fått för mig att jag ska försöka sy ett förkläde till Kelly. Jag fick ju en symaskin i julklapp av JPs föräldrar och skulle så gärna vilja få in den pysselhobbyn i mitt liv igen. Tänkte att jag skulle göra ett förkläde och en “påsk-sjal” till Kelly så hon kan klä ut sig till påskkärring nästa vecka, blir det bra så kan hon gärna ha förklädet när vi bakar sen osv. Hon har inget sådant än, så det skulle verkligen vara kul om jag kunde få till ett helt egengjort åt henne. Jag återkommer med resultat!

 

Nu sover min älskade godispralin uppe i sin säng och vi har tänt lite ljus och släckt ner. Nu väntar lördagsfilm och Marabou Schweizernöt, den har jag längtat efter hela dagen 😉

Önskar er en fin kväll! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats