Tessie-san

Tjejkväll och lek i Gropen

I helgen var jag hemma hos min gamla barndomskompis Karin, tillsammans med Jessan. Det var en evighet sen vi sågs, och det var så himla kul att det äntligen blev av. Hon bor i Göteborg vanligtvis, men har en övernattningslägenhet här i Stockholm, och det var där vi var nu.

Timmarna bara swischade förbi, vi babblade och skrattade bort tiden på ett ögonblick. Det blir lätt så när man har roligt ♡

Karin väntar sitt första barn och jag fick känna på magen och känna sparkarna. Så himla häftig känsla. Även om jag själv burit fyra barn, så tycker jag att få känna sparkarna är så coolt och det är så stort att hon nu äntligen ska få bli mamma ♡

Med Jessan prinsessan ♡

Vi båda fyller år i augusti och brukar ge varandra en upplevelse i present – som vi gör tillsammans. Typ gå på stand up eller någon konsert. Superkul! Hon är så rolig att gå på show med ♡ I år lutar det åt att gå och se ”A show larger than life” på Hamburger Börs.

Hursomhelst. Vi hade en superkul kväll och jag tog en Bolt hem vid 00.30. Smög upp och la mig i sängen och slöt ögonen. Sen helt plötsligt var det morgon och barnen kom in en efter en och la sig och gosade. Av någon anledning var jag inte alls så trött som jag hade väntat mig, så vi gick upp tillsammans hela gänget och gjorde frukost.

Sen åkte vi iväg till ICA Maxi för att handla lite och sen vidare till Gropen.

Vi hade köpt med lite päron, gifflar, kex och drickor och satte oss och fikade mellan all lek.

Vi älskar Gropen. Det finns många stationer, roliga klätterställningar och rutschkanor, hela stora ängen (gropen) nedanför som barnen bara kan släppa loss och springa springa spriiiinga över.

 

Nu ska jag stänga ner här och se på film med JP och Kelly som är uppe med oss.

Önskar er en fin kväll. Kram kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats