Tessie-san

Tips på nyttigt mellanmål

De senaste två veckorna har jag tränat mer än jag gjort på flera år tillsammans. Jag har ju inte varit på ett gym på över fem år, och nu har jag tränat 5-6 gånger/veckan så det är ju minst sagt en stor förändring för mig.

Just nu tycker jag att det är jätteroligt och riktigt längtar efter att få åka dit igen dagen efter. Vi har kört både danspass och tränat på gymmet, det roligaste är absolut dansen och att köra ben. Det är helt och hållet Imans förtjänst till att jag har börjat träna och tycker att det är så kul. Hon inspirerar mig och får mig supertaggad på varje pass!

 

På tal om att bli inspirerad. Det här mellanmålet/frukosten/efterrätten är det absolut godaste jag vet just nu! Det är så gott att man knappt kan tro att det är nyttigt, men det är det. Supernyttigt och godare än glass!

 

Du behöver:

♡ Keso vanilj
♡ Yoghurtkvarg vanilj
♡ Supergranola med bovete, frön och honung
♡ Frysta bär (in i micron i 30-40 sekunder, de ska inte bli helt tinade)

 

Lätt den godaste mellisen just nu! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats