Tessie-san

Throwback Tuesday

Jag tycker det är så kul med Facebooks och Instagrams throwbacks där man får se inlägg och bilder man publicerade för 1, 2 eller 5, 7 år sedan. Det hinner ju hända så mycket på bara ett år, speciellt med tjejerna som utvecklas och växer för varje dag som går. Tycker inte ni?

Tänkte iallafall att vi skulle köra en hederlig Throwback Tuesday med ett bildregn och se vad vi hade för oss för prick ett år sedan idag! (Det är ju det som är så kul med att ha en blogg, man kan gå tillbaka och se vad vi gjorde, hur vi såg ut och vad vi hade för oss – nästan varje dag i flera år tillbaka. Tänk vilken skatt för tjejerna sen när de blir lite äldre att få kunna gå tillbaka och se vad jag skrivit och känt i olika perioder ♡)

 

Den 5:e november 2018 – för ett år sedan så hade Kelly precis kommit tillbaka till förskolan från sitt höstlov.
Jag var mammaledig med Belle som bara var 2½ månader gammal.
Vi hade varit iväg och köpt present till min gudson Elias som skulle ha kalas (det ska han ha nu i helgen också 😉 ) och Kelly hade fått upp ögonen för de roliga hoppande djuren på Toys R us. Hon fick senare både en vit kanin och en vit katt i födelsedagspresent och julklapp av vänner – de leker tjejerna med än idag!

Här kommer 6 bilder från denna dagen för ett år sedan ♡

 

Men titta på min lilla godispralin! SÅ liten ♡♡

 

Visst är det kul med Throwbacks?
Gillar ni det lika mycket som jag så klicka gärna på Like-hjärtat! ♡ Det kommer upp fler framöver isåfall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats