Tessie-san

Throwback tuesday – 1 år sedan

Tisdag idag och vi kör en throwback va?

Vi rullar bak bandet prick ett år – till den 19:e januari 2020. Harley var endast 10 dagar gammal och vi var ute på en solig januaripromenad ner till vattnet hela familjen.

Minns hur mallig jag kände mig när vi gick förbi folk på vägen – här går jag med mina tre barn ♡

Se på Belle-gumman ♡

Hon har verkligen växt och blivit en stor tjej det här året. Både på längden, i sin personlighet och i vad hon kan. Jag tror att vi många gånger varit lite tuffa mot henne och behandlat henne som att hon är äldre än vad hon är – just för att hon blev storasyster och därmed inte var minst längre. Men jag måste ge henne en hel del credd för att hon verkligen axlat sin storasysterroll så bra och med ett så stort hjärta som hon har. Lika mycket som hon har Kelly som sin idol, så är hon stoltast i världen över sin lillebror.

 

De här två bilderna här nedan är inte tagna prick den 19:e men några dagar ifrån. Minns att vi fick kräksjukan i familjen, och jag och Harley satte oss i självkarantän inne i vårt sovrum de dagarna för att undvika att smittas. Vi låg och ammade hela dagarna, och jag låg och kollade på serier med datorn i sängen. JP skötte fortet med tjejerna och kom och serverade mig mat och dryck ♡ Vi andra klarade oss, så det var bara lyx lyx lyx att inte behöva lämna sängen 😉

 

Mysigt med tillbakablickar. Tänk så mycket som hinner hända på bara ett år.

Här kan ni kika på fler throwbacks om ni vill.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats