Tessie-san

Tänk att få träffa sina idoler: Babblarna!

Dagarna bara rusar förbi och jag hinner inte med att uppdatera riktigt här känner jag. Den här långhelgen har gått väldigt fort, samtidigt som vi haft väldigt långa och härliga dagar och hunnit med massor!

Igår packade vi ihop oss och åkte iväg till Täby, hela familjen. Jag hade krigat till mig ett par biljetter till Babblarna-musikalen och föreställningen började klockan 11.00. Ingen av oss är särskilt bekanta med Täby, så det första vi gjorde när vi kom dit var att leta upp teatern som musikalen skulle spelas på och sen gick vi tillbaka till gallerian en stund innan det var dags att gå tillbaka och ta platser.

Vi hade taggat igång med Babblarna på repeat hela vägen dit i bilen och Kelly hade givetvis med sig sin egna Bibbi ♡

 

 

På teatern såldes all möjlig merchandise, bl.a dessa söta mjuka ryggsäckar med alla Babblarna 🙂

 

Kelly sken upp som en sol när vi gick in i teatern och hon fick syn på scenen där Babblarnas hus stod uppradat, det kände hon igen från alla filmer vi tittat på.

 

Föreställningen började med att Klonk – den sjungande roboten – kom ut på scenen och hälsade alla välkomna. Sen ville hon ha publikens hjälp att locka fram varje Babblare från sina gömställen genom att klappa, ropa, stampa, viska, klicka med tungan osv. Kelly var helt med på varje not och engagerade sig i alla moment.

När var och en av Babblarna tillslut kikade fram ropade hon “wooooaaaw” 😉

Showen var alldeles lagom lång och fullspäckad med alla roliga låtar vi nu kan utantill vid det här laget. Kelly uppskattade den verkligen! ♡ Efteråt fick vi träffa på Klonk och Diddi på nära håll och ge dem en varsin kram. Det var svårt att få henne därifrån sen bara… 😉

 

Efter kramkalaset gick vi in i Täby galleria och åt lite lunch. Vi fick syn på en Frozen Yoghurt-servering också, så det fick bli efterrätten! Mums!

 

På eftermiddagen hängde vi på uteplatsen och Kelly fick springa runt på gräset och klättra i soffan bäst hon ville innan middagen.

 

Istället för att “bara ta kväll” valde vi att ta en kvällspromenad efter maten och gick iväg till ett av våra tre badställen som ligger i närheten av oss. Tänkte att Kelly skulle tycka att det var lite kul att känna på vattnet med händerna, men hon hade värre planer än så och sprang rakt ner i vattnet utan att tveka. Pappa höll i henne, men hon blev ändå dyngsur om ben och rumpa. Hade han släppt henne hade hon doppat hela sig, utan tvekan…

Det var tillslut en riktigt blöt och lerig tjej som skrattandes satte sig i vagnen på vägen hem sen. Vi tog av henne alla blöta kläder och skor och så fick hon sitta i blöja och en extratröja på vägen hem 😉

 

På vägen hem började hon gnugga sina ögon, men vi kände att det var en alldeles för härlig kväll för att avsluta den där, så vi gick bara hem en snabbis för att byta om Kelly, gjorde iordning en vällingflaska och sen gick vi ut igen. Hon slocknade i vagnen på en gång och vi gick ner till “det närmsta vattnet” och JP tog ett par kast med spöet.

Tänk, där på udden stod vi för exakt två år sedan och JP tog en bild på mig och min gravidmage. Nu tog jag istället en bild på honom och en sovande Ros i vagnen ♡

 

 

På kvällen kollade vi såklart på Eurovision och vi tyckte båda att Benjamin var grym i sitt nummer! Själva röstningen hoppade vi dock, för vi var alla helt slut efter vår heldag utomhus. Så vi fick se resultatet nu imorse. Blev ganska förvånad, för tyckte inte Israels låt var det minsta bra, fanns fler andra låtar som var mycket bättre isåfall. Grymt jobbat av Benjamin Ingrosso iallafall!

Nu ska vi ta ett snabb-bad innan det är dags att lägga min lilla Godis. Imorgon väntar jobb och förskola!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats