Tessie-san

Tandläkaren

Hej fina! ♡

Onsdag idag och veckan vänder. Längtar så mycket till helgen, inte behöva stressa iväg någonstans och har man tur kan man få sovmorgon också. Jag har aldrig varit en morgonmänniska, och ännu mindre det nu på vintern när det är kolsvart när man vaknar.

Idag hade jag förutom jobb, ett samtal inbokat med vår bankman och efter det hade Kelly tid hos tandläkaren.

Hon ramlade ju och slog i munnen i måndags, och även om det inte verkade som att tänderna fick någon stor smäll av det så ville jag ändå att vi skulle gå dit på en kontroll och få det dokumenterat – ifall det skulle komma att dyka upp någon skada på tänderna i efterhand. Det var mest läpparna som fick ta stryk, överläppen blev minst dubbelt så stor direkt efteråt och hon hade det lite knepigt att både äta och prata för att läppen var i vägen, men nu har det lagt sig jättefint och det är bara ett litet rött märke kvar.

På vägen dit frågade jag om hon ville sitta själv i tandläkarstolen eller om hon ville sitta i mitt knä. Hon ville prova att sitta själv sa hon då.

Hon hoppade upp på en gång och började gapa det största hon kunde. Min stora duktiga tjej! De var såå imponerade av henne och hon var så mallig. Tandläkaren ville ta en röntgenbild av framtänderna och det gick så bra, spännande att få se sina tänder på skärmen sen. Vi kunde se hennes vuxentänder ligga där och vänta på att få komma ner ♡

Hon fick välja både en leksak och en tandborste när hon var färdig och hon var så glad!

Det hela gick så fort, så vi svängde in till centrum också och hämtade ut ett paket från Babyland. Vi har ju en viss liten kusin som fyller år i början på mars som ska få paket skickat till sig ♡

 

Väl hemma åt vi kyckling med rotfrukter i ugn och ris till middag, sen tog jag ett bubbelbad med alla barnen.

Höll nästan på att somna jag med nu vid nattningen, men jag vill så gärna se senaste avsnittet av Tunna blå linjen. Tittar ni?

Stor kram på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats