Tessie-san

Tacofredag!

Något som aldrig slår fel – är att vi i vår familj äter tacos på fredagar.

Ja, ibland äter vi det mitt i veckan också om suget blir för stort, men annars äter vi det alltid som fredagsmiddag eller lördagsmiddag. Det är den rätten som prick alla älskar, som vi vet att alla vill ha.

Vi brukar ha både köttfärs och qournfärs, men det är mest JP som äter köttfärsen, och barnen och jag tar qournfärs. Ibland gör vi halloumi eller kyckling istället. Eller fishtacos med crispies som fisk. Vi köper de mjuka små bröden, då kan man äta många och de är lagom stora för barnen att hålla i. Sen har vi alltid nachos till. Oftast både vanliga salta och de som är som skålar.

Tjejerna och jag brukar börja med mjuka bröd och sen gör vi nachotallrik. Harley smaskar i sig allt man lägger framför honom ♡ Idag åt han så fint själv med skeden, och hade mat överallt på hela sig, men han var så nöjd att han kunde äta med sin sked och det såg så gulligt ut.

 

Någon mer som gillar tacos lika mycket som vi gör? ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Bella- Haha, tror det ser ut sådär hos de flesta, att alla vill ha sin egna variant! Kul ändå att alla, stora som små hittar sin favorit 🙂 Kul, ser jättegott ut!
      Stor kram!

stats