Tessie-san

Svar på era frågor

Vad roligt att det kom in så många frågor! Jag var nervös att det inte skulle komma in en enda… men det gjorde det ♡
Tack för att ni tog er tid till att fråga, här kommer mina svar:

 

Hur många barn vill ni ha? ☺️
Innan vi hade några så önskade jag mig 3 barn. Jag har alltid velat ha en stor familj, det är min dröm, men jag vet också att barn inte är någonting man bara skaffar, utan det är en gåva, så jag tar absolut ingenting för givet.
När Kelly kom så uppfyllde hon alla mina drömmar och mer, så då ändrade jag mig och ville ha 4 barn om jag fick önska.
Men vi får se vad livet har åt oss, vi är så glada och tacksamma att vi nu väntar vårt tredje barn och stannar det där så är vi väldigt nöjda så. Vad som händer får livet visa oss.
Det är såklart tufft med flera barn så tätt i ålder som vi har/kommer ha, men jag är säker på att fördelarna väger upp det tuffa. Tänk vilken gåva att få ha flera syskon att växa upp tillsammans med så nära i ålder.

 

Va kul. Här kommer mina frågor..
Kommer du va nöjjd med 3 barn eller vill du ha flera?
Svarade precis på den frågan, men för att sammanfatta det så önskar jag mig 4 barn, men är otroligt tacksam och glad för de jag har/kommer få. Livet får helt enkelt styra hur det blir ♡

Hur mycket i ålder skiljer det mellan äldsta och yngsta som kommer?
Kelly kommer vara 3 år och 1 månad när baby 3 kommer och Belle kommer vara 1 år och 4 månader.
Det är 1 år och 9 månader mellan Kelly och Belle ♡

Har ni bestämt något namn på bebisen? Det blev bara bebisfrågor märkte jag hahaha
Ja, det har vi. Vi har namn till både pojke och flicka. Det är inte ristat i sten ännu, men det är säkert till 98% skulle jag nog säga.
Vi kommer dock hålla namnen hemliga tills det är dags! ♡

 

Ett gång frågor! 🙂

Vad tror du nästa bebis är? (Jag tror tjej fick så tydlig bild av det igår)
Det tror jag också! ♡ Jag ser framför mig hur mina tre tjejer går hand i hand, med matchande rosetter i håret.
Jag har dock drömt om baby 3 en gång hittills och då var det en pojke, så man vet ju aldrig. Min magkänsla tror stenhårt på flicka, men jag har ju alltid haft fel tidigare så mig kan man inte lita på 😉

Förstår Kelly att det är ett småsyskon där i nu??
Ja, det tror jag. Hon pratar mycket om “bebisen i mammas mage” och säger att det är en bebissyster eller en bebisbror därinne. Hon kan inte heller bestämma sig för vad hon tror tydligen.

 

Hur träffades du och din kille??
Vi träffades genom gemensamma vänner 2007. Jag brukar säga att vi träffades genom WoW (World of Warcraft), för det var genom spelande kompisar vi lärde känna varandra.
Första gången vi träffades var på en “Guild-fest”, haha. Vi både spelade samma klass (Warlock) i spelet, men allteftersom vi blev kära så spelade vi mindre och pussades mer.

En rolig notis är att min WoW-karaktär hette Kelly! (Men stavades Khelly pga redan upptaget namn) 😉

Berätta mer om barnen gudföräldrar, vilka är de?
Kellys gudföräldrar – eller faddrar som vi kallar dem är Rickard och Aphrodite. Rickard är min kusin och han står mig väldigt nära, det var helt självklart att han skulle få bli fadder till mitt barn om jag fick något. Aphrodite är min bästis sedan 4:e klass. Vi har vuxit upp tillsammans och det föll sig också väldigt naturligt att ge henne denna fina titel.

Belles faddrar är Jessan och Amir. Jessan och jag lärde känna varandra i högstadiet, hon gick i 9:an och jag gick i 7:an. Hon var det coolaste jag visste och efter att vi blev vänner så har hon stått mig väldigt nära genom livets alla upp- och nergångar. Hon var också en självklar fadder i mina ögon. Amir är JPs nära vän och både han och hans familj står oss och barnen nära. Han träffar både Kelly och Belle flera gånger i veckan och vi blev så glada när han tackade ja till att bli Belles fadder.

Tack för en bra blogg ❤️
Tack själv! ♡

 

Läste att du ska göra planerad kejsarsnitt, varför då? Har du gjort kejsarsnitt tidigare??
Det stämmer. Man “måste” göra planerat kejsarsnitt om man gjort två tidigare kejsarsnitt som jag har.
Jag har alltid haft en väldigt stark önskan om att få föda vaginalt, men tyvärr så blev det inte så för mig. Efter 22 timmars kämpande efter vattenavgång blev det tillslut akut kejsarsnitt med Kelly, likaså med Belle – fast med henne kämpade jag i 40 timmar efter vattenavgång. Trots att det tog nästan dubbelt så lång tid med Belles förlossning, så var det den bästa.
Den här tredje gången visste jag redan om att det kommer bli planerat kejsarsnitt och även om jag någonstans skulle önska att jag fick föda vaginalt, så har jag accepterat att det inte kommer bli så och försöker se det positiva i att veta när, hur och var förlossningen kommer att ske.

Har det varit lätt för er att bli gravida eller har ni fått kämpa vid något tillfälle?
Såhär. Jag slutade med p-piller 2015. Inte för att vi började försöka då, utan mer för att “få ur hormonerna ur kroppen” då jag hade ätit p-piller så länge. Visste att det kunde dröja upp till ett år, ibland längre tid efter att man slutat med det, så vi började med att ta bort dem.

Sommaren 2015 blev vi spontant gravida och vi var helt chockade. Jag hade precis fått ett nytt jobb som jag skulle börja på efter sommaren och det var inte alls planerat. Men vi blev ändå överlyckliga!
Tyvärr höll det inte så länge och vi fick missfall efter ett par veckor. Jag tog mig tid till att sörja det, sen gick vi vidare tillsammans. Jag började nytt jobb, vi flyttade in i radhuset, vi höll i det årets julafton och stora nyårsfest, så vi höll oss busy. Vi ville hemskt gärna bli gravida igen, men vi beslöt oss för att inte “jaga det”, utan det fick komma när det skulle komma.

I februari året efter (2016) plussade vi på stickan och i november samma år kom Kelly.

När Kelly precis fyllt 1 år så kände vi att vi ville försöka få ett syskon till henne. Den ägglossningen råkade vi pricka in på en gång och 9 månader senare kom Belle.

Med baby 3 var tanken att vi skulle börja försöka igen när Belle fyller 1 år (som hon gör nu i slutet på augusti), men livet ville något annat och vi blev gravida igen redan när hon var 8 månader.

Så, nej vi har nog inte “behövt kämpa” för att bli gravida, men är ändå väldigt ödmjukt tacksamma för att vi fått möjligheten att bli gravida och hittills fått två fina barn och nu har en till på väg. Att bli mamma har alltid varit en livslång dröm för mig, så jag är beyond lycklig över att jag fick bli det ♡

 

Jättetack för alla frågor, vad glad jag är att ni tog er tid till att skriva dem.
Skulle ni ha någon mer fråga eller fundering är ni alltid välkomna att ställa dem. Så länge de är respektfulla så ska jag svara på dem så snart jag kan ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats