Tessie-san

Städdag med föreningen

Idag på förmiddagen gick vi ut och deltog i städ- och fixardagen tillsammans med föreningen.
Det sopades, krattades, tvättades och målades om. Det var bara att välja ett område.

De har i dagarna kapat och fällt flera träd i området, så det fanns flera högar med grenar och stubbar som skulle iväg till containern. Det ville Kelly och Belle gärna hjälpa till med. JP drog iväg halva träd igenom gården och tjejerna tog så många grenar de kunde bära och släpade iväg. De fick många hejarop av alla grannar som tyckte de var så duktiga som ville hjälpa till.

 

 

När de tröttnade på att bära pinnar så tog vi varsin sopkvast och sopade rent på gångvägarna, men de tröttnade på det ganska snart också. Då lät vi pappa jobba vidare med de andra, så gick vi och gungade istället. Vi hade iallafall visat vårt deltagande.

 

Annars har jag haft en riktigt dålig dag, måste jag säga.
Det har varit många långa nätter med dålig sömn den senaste tiden och det har satt sina spår på mitt humör. Jag har gått runt och varit ett åskmoln hela dagen idag. Tappat tålamodet och höjt rösten alldeles för många gånger.

Det dåliga mammasamvetet äter upp mig sen på kvällen efter en sån dag… Jag känner mig ledsen över att jag inte hanterat situationer bättre, jag vill verkligen inte vara den där mamman som bara gnäller, tjatar eller skriker när tålamodet tar slut, men jag kan bara lära mig av det och agera bättre imorgon.

Hoppas på en mycket bättre dag imorgon ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats