Tessie-san

Spännande att åka buss

Hej kompisar, hur mår ni? ♡

Här är det förkylt. Snorigt och hostigt och precis som det alltid är såhär dags på året med en förskoletjej hemma. Det är svårt att undvika att bli lite krasslig, men vi kämpar på. Hade en i stort sett helt vaken natt igår natt, då båda tjejerna knorrade och ville ha mig nära hela natten. Det är dock svårt för mig att vara dem båda till lags hela tiden, när jag kramar om den ena vill den andra ha kärlek också. Eftersom Belle fortfarande är ganska liten så sover hon tryggast i sitt babynest som ligger i hennes sidecrib bredvid sängen, Kelly sover gärna med oss när hon inte är helt på topp och hon far runt som en virvelvind i sömnen, så förutom riskerna med att samsova med Belle så vill jag inte riskera att hon får en spark i ansiktet av tornadon… Jag måste därför vända mig om mot dem åt varsitt håll vart och vartannat de ropar på mig, men vad gör man inte för sina älsklingar? Ni kan dock säga hej till Mamma Tröttmössa idag, om vi säger så.

Trots noll på sömnkontot klev vi upp och gjorde morgon som vanligt och efter att vi lämnat av en väldigt fnittrig och busig Kelly på föris hoppade Belle ner från bärselen ner i vagnen och så tog vi bussen mot Farsta C där vi mötte upp barnens farmor. Vi hade lite shopping på agendan och hittade massor med fint till tjejerna. Kappahl har ju 3 för 2 just nu, så vi fyndade både strumpbyxor till julaftonsklänningarna och snygga bodys och byxor till dem båda!

Vi hann med att äta lunch och köpa lite nödvändigheter på Clas Ohlson innan vi tog bussen hem och hämtade upp Kelly från förskolan. Farmor följde med oss hem och busade med barnen medan vi gjorde middag. Farfar anslöt sig efter någon timme, så han kom lagom till maten var klar. De stannade tills det var dags för nattning och då somnade både tjejerna bums. Det var länge sedan det hände.

 

Belle tyckte det var jättespännande att åka buss idag.
Ögon stora som tefat och med snuttande på nappen som Maggie Simpson ♡

 

Vi lagade kycklinggryta med röd curry och blomkål, en gammal favorit.

 

Nu ska jag försöka ägna filmen vi har på lite mer uppmärksamhet… sen tar vi en tidig kväll. Tänk om man skulle få ta igen ett par timmars sömn inatt! ♡ Puss på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats