Tessie-san

Söndag

Godkväll kompisar! ♡
Söndagskväll då. Barnen är nybadade, mätta och belåtna och somnade som tre små ljus en efter en nu vid nattning. Trodde att Kelly skulle ha svårt att somna eftersom hon tog en sovmorgon då hon var uppe mycket senare igår för Mellon, men hon somnade också efter bara ett par minuter.

Det är verkligen så tacksamt när vi är inne i en sånhär period när de somnar så bra. Vi vet verkligen hur det känns att ha det tvärtom, det ska gudarna veta – så därför är vi medvetna om att alla perioder – bra som dåliga, oftast går över… så vi är alltid glada när vi är inne i en bra.

Jag frågade om vi skulle göra pannkaksfrukost imorse som Kelly hade önskat igår, men fick sval respons, så jag gjorde min goda granolaskål istället. Så hade jag i lite bär som blev över sen igår.

Tjejerna fick en varsin likadan skål, Belle ville även ha en skål med bara vindruvor, och Harley ville ha smörgås med messmör – det är hans nya godaste sak att äta.

 

Vi tog våra skålar och satte oss framför Frost 2.

 

Sen har vi haft en riktig rensardag. Jag har rensat, sorterat och städat nere i lekrummet. Leksakerna bara svämmar över känns det som. Kelly fyllde ju år i slutet på november, sen var det julafton och kort därefter fyllde Harley år, så det har blivit en del nya leksaker.

Jag har alltid haft en spara-mentalitet och haft svårt för att slänga eller rensa i onödan, men har blivit mycket bättre på det nu. Nu blev det en hel stor plastlåda med släng (sånt som är trasigt, omaka eller utslitet), en påse med skänkes och lite saker jag lagt upp på Marketplace. Känns alltid så skönt när man gör rensningar såhär.

 

Pippi-eran är slut här hemma. Filmerna och klippen går på ibland på tvn, men Pippidockorna var det länge sen någon lekte med. Vet att de är väldigt populära ändå, så la upp dem på Marketplace så får vi se om det är någon som vill ha.

 

Sen kom röjarpatrullen och besiktigade (röjde runt bland allt igen) därnere… ♡

 

Imorgon väntar en ny vecka och det betyder jobb för mig. Sen ser jag fram emot alla hjärtans dag på söndag 😉

Önskar er en fortsatt fin kväll ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Emily- Ja, det kommer han säkert! Och vill han ha en Pippi-docka då så köper vi en ny. Tjejerna har dock aldrig varit så värst intresserade av just Pippi-dockorna även om de älskat filmerna så tänkte att de var lite överflödiga 🥰

stats