Tessie-san

Sommarlov!

Idag skulle egentligen Kelly och Belle gå på sommarlov från förskolan.

Men eftersom de båda varit och fortfarande är snoriga så har de tyvärr inte kunnat gå de sista dagarna på föris och missade även därmed sommaravslutningen. Inte för att det är något superstort nu när de fortfarande är så små, men jag ville ändå att de skulle få känna av att sommarlovet verkligen har börjat – så vi gjorde det lite extra mysigt för dem hemma idag istället!

Jag lägger alltid fram morgondagens kläder i tre högar bredvid varandra på bordet på kvällen. Så även denna dag.

Tjejerna hade likadana klänningar fast i olika färger och Harley matchade med lika härlig neonblå färg som Belle på sin tisha. Åh, vad jag älskar att matcha dem allihopa ♡

 

Vi pratade om vad sommarlov betyder och allt roligt vi ska göra i sommar. Se fick de sina sommarlovsmedaljer jag pysslat ihop i smyg och på uteplatsen väntade sen en överraskning.

 

 

Nämligen deras egna lilla glasskiosk!
De har ju varit med och både byggt ihop och målat den, men de sista detaljerna ordnade jag kvällen innan och ställde fram alla glassar, bakelser och tårtor. Vilken succé det blev!

 

Den blev verkligen så himla bra tillslut, över all förväntan faktiskt. Varken JP eller jag är särskilt händiga, så när jag fick idén att vi skulle försöka ge oss på att göra en egen glasskiosk av det överblivna virket från altanbygget så hade jag inte så stora förhoppningar 😉 Men den blev toppen!

Ska visa er mer bilder och berätta hur vi gjorde i ett eget inlägg så snart jag får tid ♡

Resten av dagen har vi hoppat studsmatta, badat i poolen och och lekt i kiosken. En riktig toppen första dag på sommarlovet – även om de är snoriga och vi därmed inte kan träffa några andra just nu.

 

Jag som sa att vi aaaaldrig skulle skaffa en studsmatta… jag börjar faktiskt gilla den mer och mer. Tjejerna ÄLSKAR den och de kan klättra upp själva med hjälp av en liten platå vi fixat.

Sol och bad för hela slanten!

 

Det var en riktigt varm och härlig dag, så det var faktiskt inte bara Kelly och Belle som badade idag – hela familjen tog sig ett dopp faktiskt! Premiär för både mig och Harley.

 

Gosepojken för första gången i poolen! ♡
Jag bad JP ta ett par kort så vi fick Harleys första dopp dokumenterat, sen hoppade han också i med oss.

 

Nu vill vi bara att alla ska bli snorfria så vi kan få bjuda över lite kompisar på poolparty!

Sommarlovet har bööööörjat! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Tvåbarnsmamman- Tack snälla! ♡
      De flesta är från Wish, annars har de flera från både H&M, Livly och Kappahl.

stats