Tessie-san

Sommar på uteplatsen och ”bara två barn”

Hej kompisar, mår ni bra?

Hallåååå vilket härligt väder vi haft idag? Och det var bara en försmak på hur bra det ska bli imorgon – 18 grader och strålande sol! Jippie, nu börjar det. Äntligen är sommaren här!

Belle var hemma med mig och Harley idag, och vi spenderade mestadels dagen på uteplatsen. Harley satt och plingade i sin gåstol och Belle prang ut och in i sitt rosa tält. Jag satt i solstolen och lät mina ben få träffa solen för första gången sen förra sommaren.

Vi har storslagna planer för uteplatsen den här sommaren. Eftersom vi inte kommer resa iväg någonstans så får det här vara vår solsemester. Vi har därför kollat på en riktig nöjesplatspool (med mini-rutschkana och sprinklers och hela baletten) och i veckan ska vi köpa en studsmatta. Sen håller vi på att snickra ihop en liten glasskiosk också – så nu finns det snart något för alla lekfulla sinnen ♡

 

 

Det rosa tältet fick Belle i 1-årspresent förra sommaren. När JP tog fram det från förrådet igår blev tjejerna helt lyriska. De skulle genast in med alla kuddar och filtar de kunde hitta och satt därinne och hade det mysigt. Efter middagen poppade vi popcorn som de fick i varsin skål inne i tältet. Kelly ville gärna att de skulle sova där hela natten, men jag sa att jag inte trodde hon skulle vilja det när det väl blev mörkt 😉

 

Vilken skillnad det är att ”bara” ha två barn hemma, det är ju hur lätt som helst? Haha. Vi brukar skoja om det, JP och jag – nu när vi har tre barn så känns två barn som en walk in the park. Likadant tänkte vi ju förut om man var själv med antingen Kelly eller Belle så var det helt plötsligt så himla enkelt med ”bara ett barn” när vi annars hade två.

Det blir väl så att man vänjer sig och lär sig med tiden och med varje barn man får.

Något som kändes mycket förut, känns inte alls lika mycket nu ♡ Förstår ni vad jag menar?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats