Tessie-san

Snuttefiltar

Det finns ju tusen saker som är så roligt när man får barn tätt efter varandra, men en av sakerna är att man får återuppleva leksaker, gosefiltar och bebissaker en gång till. Jag hade nästan glömt bort Kellys söta bebisskallror och minigosedjur, och nu när Belle börjar tycka sådana leksaker är superkul så är det ju lägligt att plocka fram dem igen. Nu hann det ju inte gå så lång tid, så vi hade inte ens hunnit packa ner dem i förrådet eller så, utan de har legat sorterade i runda lådor inne i deras sovrum.

Belle fick väldigt stora ögon när jag plockade ner lådorna och lät henne öppna dem häromdagen. Hon kastade sig över alla nya(gamla) leksaker och smakade på varenda en hon fick tag i. Själva lådorna i sig var också riktigt kul, de vände och vred hon på åt alla håll och ville hemskt gärna klättra in i dem också… ♡

De leker jättefint tillsammans – Kelly och Belle, men det är klart att Kelly har övertaget och kan sno åt sig vilken leksak hon vill framför ögonen på Belle, men Belle brukar dock inte bry sig så värst mycket om det, utan tar bara en ny leksak då. Minns att det där med “min min min” kommer senare… 😉 Nu fick Bellibusan iallafall alla leksaker för sig själv (då Kelly var på förskolan) och det var hon så nöjd med så.

 

 

I en av lådorna låg alla snuttefiltar – de med ett litet gosedjurshuvud på. Vi har inte köpt en enda – ändå har vi säkert 8-10 stycken. De har vi fått som “välkommen till världen”-present och som babyshowergåva x 2, så det har blivit ett par stycken 😉 Det är både kossor, zebror, nallebjörnar, elefanter, möss, kaniner och rådjur. De är ju perfekta nu i Belles ålder som liten snuttis i vagnen eller i bilen, så det är ju tur att vi har dem i alla färger och former.

 

Hihi, var tvungen att samla ihop alla snuttisar vi hade… ingen dålig samling det där 😉

Nu sover gosingen sin lilla tupplur, så jag tänkte passa på att redigera en liten film vi spelade in imorse. Hinner jag klart, kommer den upp på vår Youtube-kanal lite senare.

♡ Puss så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats