Tessie-san

Scroll to clean

Hej på er, mår ni bra? ♡

Det märks att vi är inne i början på hösten nu, för det blir bara mörkare och mörkare på kvällarna. Tycker det är lite mysigt och skulle gärna ha det såhär året runt – att det började bli mörkt vid 19.00 och helt mörkt vid 20.00. Då kan man tända ljus och göra det mysigt om kvällarna. Sen att det går i total överdrift och blir mörkt redan vid 15.00 sen på vintern, det är ju lite onödigt kan man tycka…

Nåväl.

Idag har vi haft en riktig fixardag hemma, Harley och jag. Körde tre tvättar, städade lekrummet och dammsög på nedervåningen, skurade golv och vattnade blommor. Var iväg och tränade också, första passet på en evighet eftersom vi varit sjuka. Körde ben och rumpa och det känns som att jag är gjord av gelé nu efteråt. Hoppas jag inte får någon galen träningsvärk imorgon bara!

Harley fortsätter öva på att gå och det är helt galet vad han lär sig varje dag. Sätter man ner honom på golvet tar det inte mer än ett par sekunder – så har han krypit fram till soffkanten/tv-bänken/puffen eller grinden – och dragit sig upp och står och vinglar där. Tar man hans hand vinglar han gärna ut och tar en promenad på golvet. Han är inte stabil alls, men är så fruktansvärt bestämd och vill så så så gärna gå, så han kämpar på.

Herregud, min lilla dåre – han blir 8 månader imorgon och har väldigt bråttom med allt. Ska berätta mer sen, ska göra ett helt eget 8-månadersinlägg imorgon tänkte jag.

 

Jag brukar oftast städa upp i lekrummet direkt efter att det lekts därinne. Jag ogillar att gå förbi och se stök stök stök, och om man bara gör det på en gång så känns det bättre. Nu hade jag låtit det vara i två dagar och det kröp i hela kroppen på mig när jag sneglade in där, så jag körde ett snabbt varv och fick upp allt igen. Det tar ju inte lång tid innan det är stökigt igen, men det är ju det som är meningen med ett lekrum!

Före:

 

Efter:

 

När det var dags att hämta tjejerna från förskolan på eftermiddagen hade Harley precis somnat för sin eftermiddagsnap (vi är nere på 2 sovstunder om dagen nu), så JP som jobbade hemma stannade med honom, så tog jag sulkyn bara ifall någon skulle vara trött och ville sitta.

Det var tydligen två trötta-i-benen-tjejer jag hämtade upp. Så de fick samsas ♡ Konstigt nog blev de väldigt pigga i benen sen när vi kom fram till parken, för då ville de genast hoppa av och leka 😉

 

Hur mår ni? Vad tycker ni om att hösten är här? Mysigt eller tråkigt? ♡

KRAM på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats