Tessie-san

Såpbubblor och uteplatspremiär

I helgen hade vi finfrämmande över.

Vi hade bokat in en fika med Andrea och hennes Inez, och när vi såg dem komma i backen såg vi att även Chriss var med! Han brukar alltid jobba när vi ska ses, så det är inte så ofta han följer med. Vi blev jätteglada att han kunde komma den här gången!
Kelly och Belle fick en varsin blåbärsplanta i present av dem, så de ska vi plantera bredvid jordgubbsplantan från förra året. Trodde inte den skulle klara sig, men den har visst grott sig på flera ställen! Kul!

Inez är 4 år och alltså dubbelt så gammal som Kelly, men de lekte ändå fint med att blåsa såpbubblor tillsammans på uteplatsen. Annat var det när vi sedan gick in och lekte i lekrummet. Kellys “min min min”-period har eskalerat och det var väldigt viktigt att berätta vilka saker som “var hennes” därinne… alltså alla. Haha. Inez var ändå supergullig och förstående.

Hur länge höll “min min min”-perioden i sig för era barn? För visst släpper det efter ett tag? 😅

 

 

Blåste lite såpbubblor åt lillasysters håll också, så hon också fick vara med ♡

 

Vi dukade upp lite kex och frukt och bär och fikade en stund i solen innan vi gick in. Typiskt oss svenskar; “Åh 9 grader och sol? Ja, men då måste vi sitta ute!” Vi längtar verkligen efter sommaren här! ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats