Tessie-san

Samma backe – 3 år i rad

Ni som hängt här med mig på bloggen ett tag vet ju att jag gillar tillbakablickar och att “ta en bild på samma ställe fast ett annat år”. Sånt är ju så himla kul att gå tillbaka och titta på, jämföra.

Ja, nu har jag gjort det igen.

Vet inte om ni minns att vi råkade ta en bild på mig och vagnen (med Kelly i) två år i rad på samma ställe exakt samma vecka och jag lovade att försöka ta en till bild i år på samma ställe/samma vecka? Ja, det kom jag såklart ihåg.

♡ Första bilden är tagen den 15:e juli 2017. Kelly sitter i vagnen och är 8 månader gammal.
♡ Andra bilden är tagen den 19:e juli 2018. Kelly sitter i vagnen (som tyvärr är framåtvänd så man inte ser henne) och är 1 år och 8 månader gammal – och jag har Belle i magen.
♡ Tredje bilden är tagen idag, den 19:e juli 2019. Kelly och Belle sitter i dubbelvagnen – 2 år och 8 månader respektive 11 månader gamla – och jag har Baby 3 i magen ♡

Undrar hur bild nummer fyra kommer se ut!

15:e juli 2017

 

19:e juli 2018

 

19:e juli 2019

 

…to be continued…

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats