Tessie-san

Rainbow braids ♡

Vi startade ju denna helg med ett frisyr-inlägg, så varför inte avsluta denna helg med ett också 😉 Näe, men ni vet ju att det ibland blir så när jag får feeling och gör nya frisyrer flera dagar i rad. Alltid kul att ha dem samlade här också. Har gjort en egen kategori till alla frisyrer och flätor, ni hittar den här!

Den här regnbågeflät-frisyren gjorde jag på Kelly i lördags innan dansen. Hon önskade sig en “ballerina-frisyr” och menar att hon vill ha någon sorts donut.

 

Jag började med att fläta luggen i utbakade miniflätor, sen avslutade jag med gummisnoddar i regnbågens alla färger för effektens skull.

Satte sedan upp resten av håret i en hästsvans som jag flätade hela vägen ner. Sen snurrade jag ihop flätan till en donut och fäste med hårnålar. Klart!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats