Tessie-san

Push-present – BabyBump i 18k guld

När vi fick Kelly för två år sedan, fick jag en så himla vacker push-present av JP. Det var en berlock i guld med en bild på en mor och en dotter, som då skulle representera mig och Kelly. Jag håller den väldigt kär och bär den stolt om halsen varje dag.

Nu när vi fick Belle gick han all in och designade det här otroligt vackra hänget i 18k guld som push-present till mig. Det är min egna BabyBump med Belle i magen och resultatet blev verkligen finare än jag kunnat ana. Nu hänger det i halsbandet bredvid “mig och Kelly” och ingen är malligare än jag.

 

 

Fick ni någon push-present när ni födde barn? Vad fick ni?
Jag tycker att det är en väldigt fin gest av sin partner att ge ett “litet tack” för att visa sin uppskattning för allt man som mamma kämpat och gått igenom i 9 månader ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats