Tessie-san

Presenternas present

Vi körde ju verkligen in i det sista med födelsedagsfirandet förra veckan, men vad kan man annars göra om tre av fyra familjemedlemmar fyller år på samma vecka?

På Belles kalas fick faktiskt även JP och jag presenter av några. Det hade vi verkligen inte förväntat oss. Jag känner lite så att när vi nu har barn, så är det dem som är i fokus och som får paket vid födelsedagar och jul. Sen är det ju en annan sak om vi skulle anordna något firande för oss och bjuder in vänner och familj, ja då kan det ju vara kul med paket till oss såklart. Men jag förväntar mig inte att få presenter av vänner bara för att vi fyller år. Även om jag såklart fortfarande älskar det!

Men nu fick vi det alltså ändå.
Här har vi på oss våra nya födelsedagspresenter vi fick av Amir och Iman. Matchande t-shirts ♡
Jag älskar ju att matcha tjejernas kläder, men har vi gått för långt om jag och JP också ska matcha nu, haha?

 

 

I söndags kom Jessan över för att fira Belle en dag senare. Hon var tyvärr redan uppbokad på Belles födelsedag, så då kom hon dagen efter istället för att fika och ge paket.
Vi hade en del kvar av gotteriet, så vi dukade fram det. Hon blev så glad att hon fick smaka av regnbågsmuffinsen och tårtan.

 

Hon hade även med sig ett stort paket till födelsedagstjejen!
En viss storasyster var väldigt snabb med att hjälpa till med öppningen som vanligt 😉

 

Och i den låg det presenternas present! Men så är ju Jessan Belles gudmor också ♡
En stor Noaks ark med alla djuren, den plingar och låter och har sig. Jättekul! Både Belle och Kelly ville genast riva upp den ur kartongen och börja leka1

 

Vi hade ju nämnt att “Belle önskar sig aktivitetsleksaker, allt som plingar och låter är kul”, och Jessan skrattade och sa att antingen är vi de mest toleranta föräldrarna som finns eller så är vi masochister som gillar att lida. Men jag skulle säga att vi inte är något av det. Att filtrera bort höga och jobbiga ljud lärde vi oss för länge sen, så att ha en plingande leksak som kör melodier om och om igen rör oss inte i ryggen, så länge tjejerna tycker det är kul och bli underhållna (och därmed inte är missnöjda eller gnälliga 😉 ) så är det en toppenleksak!

Så vi blev minst lika glada för den här plingande, muande, gnäggande, tutande, bääande och kuckelikuande leksaken som tjejerna blev!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats