Tessie-san

Presenter till vår 4-åring

Presentdags!

Jag själv älskar att se vad andra hittat på i födelsedagspresent/julklapp till sina barn, så kul att få tips och bli inspirerad. Tänkte att ni också skulle gilla det?

Det här fick Kelly i 4-årspresent av oss. Det blev 7 paket (ett litet paket var inte med på bild, för hade glömt att jag gömt den i skåpet när bilderna togs – det innehöll ett litet lypsyl i form av en enhörning).

 

En Barbiedocka, två t-shirts, en Elsa-klänning med tillhörande glittriga skor, en gående enhörning, en låda full med olika slime, och ett “smink”-kit med glittriga läppstift och lypsyl.

 

Av farmor och farfar fick hon bland annat en Frost-karaokemaskin. Den har gått varm här hemma sen hon öppnade den, tillsammans med resten av presenterna. Hon satte på sig Elsa-utstyrseln på en gång och både hon och Belle gick loss på slimet. Kul när vi lyckas pricka in riktigt bra presenter!

 

Nu är Kellys födelsedag avklarad och vi siktar istället in oss på julen. I veckan tar vi fram granen och alla adventsstjärnor, och resten av pyntet. Sen är det bara att börja pricka av alla julklappar. Har redan ett par som väntar i julepåsen, har ni börjat än?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats