Premiär på Andys lekland | Tessie-san

Tessie-san

Annons

Premiär på Andys lekland

Igår var det dags att besöka ett lekland för första gången för Kellys del. Vi har nog inte heller hängt på några lekland särskilt många gånger heller kanske, så nu tyckte vi att det skulle vara kul att spana in läget lite. Vi åkte iväg till Andys lekland i Länna för att se what the fuss is all about.

Det var fullproppat med glada/gladskrikiga barn (hehe) och vi styrde vår kosa direkt mot småbarnsavdelningen där det var lite lugnare för 0-3-åringar. På varje skylt vi passerade dit stod det “vänligen respektera åldersspannet på 0-3 år”. Ah, det följdes ju inte riktigt om vi säger så. Vi möts först av tre väldigt sockerkickade pojkar i 6-årsåldern som hoppar, sparkar, gapar och flyger fram för att putta varandra hit och dit.

Och där kommer vi, en försiktig trio som inte riktigt vet vad vi ska förvänta oss. JP håller hårt i Kelly medan virvelvindarna bara swooshar förbi oss.

De tröttnade dock ganska snart och drog vidare till storbarnsavdelningen igen och vi kunde andas ut och låta Kelly utforska stället i lugn och ro. Det kom fler och fler barn i hennes ålder, men jag tror nog hon var yngst ändå. Det är nog inte många som åker dit med sitt barn som är under 1 år om det inte är för att låta storebror eller storasyster leka runt på den stora delen. Men det var ändå kul att testa. Den blå bilen blev snabbt en hit och hon åkte på den som hon inte gjort något annat! Vi hann även med att åka kana, pilla på mönsterväggen och leka med enorma legobitar.

Hon somnade som en stock i bilen på väg hem sen, helt slut efter så mycket nytt ♡

 

IMG_1520IMG_1519IMG_1515IMG_1514IMG_1513

 

Läppen kom fram i början… inte lätt när allt är stort och nytt.

IMG_1518IMG_1510IMG_1509IMG_1512IMG_1508IMG_1507

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats