Tessie-san

Port 73 och picknick på altanen

Idag hade vi lite ärenden att göra, så vi åkte iväg till Port 73 och hängde på låset. Det var inte mycket folk ute än så det var skönt, straxt innan lunchtid började det dock strömma in folk till restaurangerna och caféerna i centrumet, och då åkte vi hemåt.

Vi skulle byta ett par skor och hitta ett par nya till mig. Sen behövde vi lite småsaker till vagnen och det hittade vi på Dollarstore. Just nu har vi haft alla plåster/sårtvätt/handsprit fritt liggandes under vagnen och det är alltid ett himla letande så fort någon ramlat och behövs plåstras om (vi har inga skötväskor med oss för det blir så tungt att dra trippelvagnen) – så vi köpte två neccessärer – en till plåster/bomullspads/sårtvättspray och en till alla små handspritflaskor vi har med oss.

Sen hittade vi såklart tusen andra onödiga nödvändigheter i den butiken också, men det är svårt att bara köpa det man kom in där för…

 

 

Det är så roligt hur det kan vara. När jag var nybliven mamma med Kelly så kunde jag känna mig lite svettig av att vara iväg till ett köpcentrum själv med henne. Var nervös att hon skulle börja skrika, bli missnöjd eller stökig och att jag inte skulle kunna lugna henne, och att alla skulle stirra ut mig/oss.

Nu jonglerar jag tre barn (den äldsta är 3 år) helt själv, och är inte ens hälften så svettig som då.

Inte för att de aldrig blir missnöjda eller stökiga ibland, utan mer för att jag känner mig så mycket mer trygg i min mammaroll och känner att jag har så mycket större kontroll över situationen nu. Sen bryr jag mig inte vad någon annan möjligtvis skulle tycka heller, för jag vet att jag gör mitt bästa och även om tjejerna kan bli lite busiga tillsammans så vet de hur man sköter sig och är oftast väldigt snälla och skötsamma när vi är själva.

 

Fick hjälp av modeexperterna att hitta ett par sandaler till mig. “Ingen klack, men ändå finare än tofflor” var ledorden.

HA, minns för många år sedan innan jag fick barn, då kunde jag inte tänka mig att gå utanför huset utan högklackat, fick typ ont av sneakers.

 

Belle somnade på vägen hem och den lilla sömntutan fortsatte sova när jag satte henne på stolen utanför dörren till oss när jag skulle lasta av vagnen ♡

 

Kelly kom på den briljanta idén att vi skulle köpa med oss lunch hem och äta den som en picknick på uteplatsen, så det gjorde vi. Hon och Belle dukade upp allt så fint tillsammans.

 

Eftersom vi hade ännu en dag med rekordvärme så svidade vi om till badkläder efter lunchen och så körde vi en pooldag resten av dagen.

På eftermiddagen gjorde barnens kusin Emma och Bianca oss sällskap. Det är andra gången de hängt med oss den här veckan, supermysigt verkligen!

 

SOM de bråkas och tjivas om allt möjligt och ingenting hela dagarna – men de här stunderna, när de delar systerligt på något är ändå det som väger tyngst ♡

 

 

Hur mår ni? Har ni det bra i värmen?

Det gäller att njuta nu, nästa vecka ska det visst vara 10 grader kallare och regn flera dagar…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats