Tessie-san

Poolbad och kvällspromenad

Oooh, nu går dagarna sådär fort igen. Jag hinner knappt med. Torsdag idag och imorgon är det redan fredag igen.

Vi har haft ett par riktigt härliga dagar med strålande sol och sköna temperaturer, riktig försommarvärme. Idag var första dagen som var lite kallare, men både jag och barnen hade ändå shorts. Nu är det faktiskt sommar!

Igår var det över 25 grader, så vi hade sagt till barnen att vi skulle ta fram poolen och se om den fortfarande var hel från förra året, och isåfall skulle de få bada i den efter skolan och förskolan. De lä-hä-hä-ängtade om vi säger så 😉

På morgonen på väg mot förskolan. Här med ena grannbästisen Noëlle hand i hand med Belle och Harley ♡

 

När vi lämnat av Kelly hade vi en halvtimme att göra av med innan vi skulle till förskolan, så vi stannade till vid både gungor, lekplatser och cementdjur.

 

Såg den här underbara skapelsen inne på blomsteraffären i vårt centrum. Jag tvärnitade i farten. ÄLSKAR den! En stor jordgubbskruka med jordgubbsplantor i en båge? Nej, jag orkar inte vad fin! Hade jag inte redan önskat mig en sak till mors dag på söndag redan, hade den här absolut legat högst upp på listan ♡

Jag fick hålla till godo med lite plantering av blommor i mina utekrukor och korgar hemma istället. I år blir det rosa pelargoner med blå lobelior. Kommer bli så himla snyggt när de frodat till sig tillsammans.

 

Poolen blev uppblåst och fylld med vatten och våra + flera grannbarn invigde den för i år. Tyvärr hade den övre ”ringen” pyspunka, så vi kommer behöva köpa en ny i sommar ändå.

 

Det var så varmt på kvällen, så ingen av barnen skulle kunnat somna i normal tid- så efter kvällsbadet gick vi istället ut på en kvällspromenad hela familjen för att göra av med lite energi och vänta in att det skulle bli lite svalare.

     

Vi hade packat med oss lite kvällsmål som vi åt borta vid utegymmet. Tunnbrödsrullar med smör och ost, och mjölk i vattenflaskor. Blev perfekt.

 

En jättemysig försommarkväll med familjen. Jag fick lyckorus i kroppen flera gånger. Det är precis såna här sommarminnen jag vill proppa hela sommarlovet med. Vi har redan börjat spåna på punkter till vår Sommarlovslista. Förra året hann vi med att pricka av nästan allting. Vi har som mål att pricka av alla den här sommaren ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats