Tessie-san

Playdates ♡

Häromdagen (jag tänkte skriva vilken dag, men jag minns helt ärligt inte för alla dagar är lediga dagar nu så det spelar ingen roll) så bestämde vi playdate med Kellys bästa kompis. Vi har inte hunnit träffa honom på hela sommaren, men nu äntligen blev det av. Kelly var superglad!

Men innan vi skulle ses hann vi med lunch hemma. Vi gjorde egna minipizzor, barnen fick välja precis vad de ville ha på sin egna och gick verkligen in för uppgiften. Vi har köpt det där stora färdiga pizza-kittet tidigare, men första gången vi sett de här små – och de var suuupergoda! Mycket godare än den stora man gör, tips tips!

Vi träffades i en park i närheten av oss och så fick barnen leka loss.

Så fina! ♡ Är så glad för deras vänskap.

Vi hittade en gammal reklamvagn och barnen ville genast provåka.
Den låg dock där och skräpade av en anledning, när JP började dra den så lossnade pinnen och vagnen flög i backen – det var fruktansvärt kul tyckte hela bunten.

 

Vi lekte där i ett par timmar, men tyvärr slutade dagen med att Kelly trampade på glas och började blöda lite. Min lilla dramatiska drottning (som inte ens hade märkt det innan jag såg att det blödde) kunde naturligtvis inte gå hem, utan fick hoppa upp i vagnen på vägen hem – och bli serverad kex av Belle 😉

 

Till middag åt vi tacos. Känns som det var en evighet sen… kanske förra veckan alltså.

 

Igår var det en ny dag – en ny lekplats.
Vi hade bokat in en lekdag tillsammans med Frida, Wille och deras lilla Melvin. Åh, vad vi längtat efter det. Vi har inte setts på över ett år, inte sen han var nyfödd (han är 1 månad äldre än Harley). De vill inte ses på bloggen, och det är såklart helt okej ♡

Mina små linslusar står för bilddokumentationen 😉

Vi älskar Farstaängsparken. Den har så mycket skoj, både klätterställningar (som passar våra barns ålder), flera gungor, cyklar och bollar att låna, och bäst av allt – en plaskis.

Det brukar vara Kelly som badar mest av alla, men den här gången var det faktiskt Belle. Hon badade flera gånger, höll på att fixa med vatten i hinkar, simmade runt och plaskade. De andra badade också en liten kortis, men sen sprang de runt och lekte med allt annat.

 

Ja, så hittade de ännu en vagn att åka i. Den här gången var det en från Systembolaget, haha. Man tager vad man haver.

 

På eftermiddagen lekte vi lite med grannbästisen. Vad vi har hunnit med mycket kompishäng de senaste dagarna märker jag nu när jag samlar ihop allting ♡

 

Okej. Nu är vi i fas.

Nästa inlägg är dagens. Gissa vem som ”gick till frisören”?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats