Tessie-san

Påsklunch och Kellys första påskägg

Hej alla glada! Och Glad Påsk på er. Hur har ni firat idag? Firar ni överhuvudtaget? Vi åkte hem till Kellys farmor och farfar på påsklunch för att fira lite. Vi hade med oss ett påskägg med godis till dem och så stod vi för efterrätten. Kelly var så tjusig i lila klänning och matchande liten rosett i håret, sockersöt var hon. Lila är verkligen hennes färg!

Vi åt lite gott plock i form av löjrom, avokado och gravad lax osv till förrätt och lamm till varmrätt. Jättegott var det och farmor hade dukat och gjort det så påskfint överallt, mysigt! Kelly fick ett påskägg med fyra fina påskdekorationer som direkt fick komma upp i påskriset när vi kom hem. Då fick hon även öppna påskägget från oss, men först fick hon leta efter det på traditionsenligt vis med att fråga “fågel, fisk eller mittemellan?” och sedan leta sig fram mellan “kallt” och “varmt”. Ja, så mycket man nu kan leta när man är 4½ månader gammal – i mammas famn dvs.

 

 

 

Såhär tjusigt påskbord kom vi till idag:

IMG_4636IMG_4637IMG_4639

 

Dags att inspektera sitt påskägg.

IMG_4645

 

När hon öppnade påskägget och fick syn på den glittriga Törnrosa-prinsessan fick hon stora ögon och sa “waah!”, vi tog det som ett gott betyg!

Jag hade hittat denna underbart fina prinsessan med sin glittriga snöglob på Disney Store och tyckte att det blev en så fin första påskpresent från oss. Det finns totalt 5 Disney-prinsessor och jag tänkte att det skulle bli en perfekt sak att börja samla på, roligt att få ha hela samlingen sen! Nu har vi alltså prinsessan Aurora – Törnrosa.

 

Kellys första påskägg ♥

IMG_4655

 

 

Efter att hon hade fått leka (och smaka) på den en stund, ställde vi upp den i en av hennes runda hyllor. Den är ju fruktansvärt härlig att titta på med alla dess detaljer och glitter, men vi vill ju gärna att hon ska få behålla den i många år framöver, så den får mer vara en fin inredningsdetalj tills hon blir stor nog att kunna leka med den försiktigt, Den gjorde sig riktigt fin där i hyllan!

IMG_4660IMG_4662IMG_4663

 

 

Nu sover Gosan i mitt knä och vi har på “Jurassic Park – The Lost World” på i bakgrunden. Det här lugnet på kvällen är något av det mysigaste jag vet. Tvätten är upphängd, dagens sista diskmaskin är igång, Kelly sover i min famn, vi har tänt ljus och har på någon film. Så tacksam för allt vi har. Mysigaste som finns är dessa kvällar tillsammans!

Önskar er en riktigt Glad Påsk, hoppas påskharen varit riktigt snäll mot er också!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria at Inredningsvis

  jag hade också blitt glad om ägget var större än mig själv, mer att äta då haha 🙂

  Jag tycker man inte är för gammal för nåt nån gång! samhället är alldeles för ålders nedlåtande se bara vad mycket skit Madonna får ta numer för hon kör sitt riviga race. Nä låt alla göra som de vill NÄR de vill och med VEM de vill oavsett ålder haha 🙂

  Idag är det tips på en kanon bra inredningsbutik på bloggen!

  Ha en fin ny vecka:)

  LOVE Maria på Inredningsvis

stats